PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έβαλαν στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ τον βοηθό που μέτρησε το οφθαλμοφανές οφσάιντ του Πέλκα!


Πραγματικά, μερικές φορές τα παράπονα των ελληνικών ομάδων για τη διαιτησία, είτε είναι υπερβολικά είτε πολλές φορές καταντούν και γραφικά.

Ωστόσο, υπάρχει και η διαφορετική ανάγνωση, σύμφωνα με την οποία η ΚΕΔ ή πιάνεται απλά στον ύπνο ή είναι επικίνδυνη, ειδικά στους ορισμούς της για τα ματς που «καίνε» και τα μάτια του κόσμου θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Τελευταίο κατόρθωμα αποτελούν οι ορισμοί της της 9ης αγωνιστικής, που η συγκυρία τα έφερε έτσι, ο 2ος Ατρόμητος να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες πριν από περίπου 20 μέρες να έχουν ζητήσει από κοινού ξένο διαιτητή, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε ευτράπελα συνέβησαν στα περσινά ματς των δύο ομάδων.

Όχι, όμως! Η ΚΕΔ όχι μόνο δεν όρισε ξένο διαιτητή (προτίμησε τη λογική των «μεγάλων» ορίζοντας ξένο στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ), αλλά θυμήθηκε τον βοηθό, Κούλα Χασάν που ήταν επόπτης γραμμών στις 24 Ιανουαρίου του 2018 και πάλι σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ήταν για τη φάση των προημιτελικών, όταν ως α’ βοηθός, είχε διαμορφώσει αποτέλεσμα με μία μη υπόδειξή του, αφού το 1-0 του ΠΑΟΚ έγινε από εμφανέστατη θέση οφσάιντ, με τον Πέλκα να είναι ο σκόρερ. Αποφάσισε, λοιπόν, η ΚΕΔ ότι το κατάλληλο παιχνίδι για να είναι επόπτης ο Κούλα Χασάν αυτή την αγωνιστική ήταν στο Περιστέρι και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που ο βαθμολογικός πίνακας είναι συγκεκριμένος.

Είναι δεδομένο, φυσικά, ότι στον Ατρόμητο «βράζουν» με τον Μέλο Περέιρα, τόσο με την αδιαφορία του για το αίτημα για ξένο διαιτητή, αλλά πολύ περισσότερο με την επαναφορά του Κούλα Χασάν στα ματς του Ατρόμητου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε εκείνο το ματς της Τούμπας, ο Κούλα Χασάν (που ένας… θεός ξέρει με τι βάρος θα μπει στο γήπεδο στο μεθαυριανό ματς) είχε ζητήσει «συγγνώμη» από τους ιθύνοντες τον Ατρόμητο για την απίστευτη μη απόφασή του, με τους Περιστεριώτες να απαντούν με αίτημα για διαγραφή του εν λόγω.

Το αίτημα όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκε, αλλά η ΚΕΔ θέλοντας μάλλον να κάνει επίδειξη ισχύος όρισε τον Κούλα Χασάν στο Περιστέρι.

Η φάση στο 2:16

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n25sd-m8sPk]

Και το… οσκαρικό τρολάρισμα του οπαδού του Ατρόμητου στο δεύτερο ματς του Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment