PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άτυχος ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ


Τα δυο δοκάρια και το χαμένο πέναλτι δεν άφησαν τον Ατρόμητο να πάρει κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ αφού ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή φάση στο 20’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που ήταν για τον Παναθηναϊκό πέτυχε ο Μακέντα στο 24’ και από κει και πέρα ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες.

Κορυφαία στιγμή που πήγε χαμένη ήταν το κερδισμένο πέναλτι στο 62’ που ο Κουλούρης δεν μετουσίωσε σε γκολ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αποκρούει.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ήρθε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπουσούλατζιτς σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δοκαριών του Διούδη και να απομακρύνεται.

Μια αναμέτρηση που η Περιστεριώτικη ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο αλλά τελικά γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα παραμένοντας στους 28 βαθμούς.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάννης (83΄ Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης (67’ Πούγγουρας), Μακέντα (46’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Νάτσος (66’ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (46’ Ενσικουλού), Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment