PeristeriNews.gr
Καιρός

Άστατος ο καιρός


Άστατος ο καιρός με νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα παραμείνουν με εξασθένηση στα ανατολικά ηπειρωτικά το βράδυ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγιδες.τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες μέχρι το βράδυ.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην βόρεια Κρήτη.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρες καταιγίδες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016

Καιρός: στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Leave a Comment