PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άνοιξε η ΔΟΥ Κοζάνης μετά την επίθεση με τσεκούρι


Βαρύ ήταν το κλίμα, σήμερα το πρωί, στη ΔΟΥ Κοζάνης, όπου οι υπάλληλοι επέστρεψαν και πάλι στα γραφεία τους μετά την επίθεση με τσεκούρι από 45χρονο, την περασμένη Πέμπτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στα γραφεία της ΔΟΥ βρίσκεται από τις 8 το πρωί η ψυχολόγος και περιφερειακή σύμβουλος Όλγα Πουταχίδου, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους, ενώ, όπως ανέφερε το μέλος του ΔΣ των εφοριακών δυτικής Μακεδονίας Εύα Αραμπατζή, υπάρχει συνεννόηση με το Νοσοκομείο Κοζάνης για επιπρόσθετη υποστήριξη με το τμήμα Ψυχολόγων που διαθέτει, ενώ καταγράφεται και εθελοντική προσφορά για παροχή επιστημονικής βοήθειας από ιδιώτες ψυχολόγους της πόλης.

Σύμφωνα επίσης με την κ. Αραμπατζή, υπάλληλοι από τη ΔΟΥ Καστοριάς προσφέρθηκαν εθελοντικά να καλύψουν τις ελλείψεις του τμήματος των Εσόδων, που «μετρά» τραυματίες από την επίθεση, όπως και από άλλες ΔΟΥ της περιφέρειας ώστε να καλυφθούν τυχόν άλλα κενά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε σήμερα το νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, διασωληνωμένος, με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ ο 56χρονος εφοριακός, ένας από τους τρεις τραυματίες της επίθεσης, ενώ η 67χρονη, η οποία είναι επίσης διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, οδηγήθηκε σήμερα στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών στο πρόσωπο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 47χρονη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment