PeristeriNews.gr
Joker

Άνθρωποι που ηγούνται της χώρας βγάζουν κάτω από υγειονομικές έκτακτες περιστάσεις το ταξικό τους άχτι


Όταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008 υπέβαλε αίτηση χρεοκοπίας η  Lehman Brothers οι Αμερικανοί ειδικοί στις μεταφορές των κρίσεων, κατάφεραν να εξάγουν την οικονομική κρίση σε Ευρωπαϊκό έδαφος κυρίως …ελληνικό.

Όταν με τον ίδιο σχεδόν τρόπο τον Ιανουάριο του 2020 στην Κίνα έσκασε η υγειονομική κρίση οι ειδικοί Κινέζοι σε μεταφορά υγειονομικών και γεωπολιτικών θεμάτων,  αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορούν.

Είναι πειθαρχημένοι, διαθέτουν ολοκληρωτικό καθεστώς, ελέγχουν τον λαό σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να «σβήνουν» την «φωτιά» στην επικράτεια τους και ταυτόχρονα αυτή να φουντώνει σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

Εκεί λοιπόν οι άνθρωποι πήραν κάποιες μεγάλες αποφάσεις για την ηγεμονίας τους. Αρχικά διέκριναν ότι δεν χρειάζεται αντιπαλότητα ανάμεσα σε καπιταλισμό και κομμουνισμό.

Ο συνδυασμός τους είναι το μεγάλο μυστικό. Κατά δεύτερον είπαν ¨εμείς δεν θέλουμε άλλα ομόλογα, παλιόχαρτα είναι. Μαζέψαμε 3 τρις και λοιπόν τι; Οι Αμερικάνοι μας δουλεύουν αφού υποτιμούν ομόλογα και δολάριο κάθε τρεις και λιγάκι.

Θέλουμε ιδιωτική περιουσία. Θέλουμε την Βενετία, τα ξενοδοχεία στην Σαντορίνη, στην Μύκονο, Θέλουμε το Μιλάνο, θέλουμε τα καλύτερα κτίρια της Φλωρεντίας. Και θα τα πάρουμε με δύο χρόνια παγώματος κάθε κοινωνικής δραστηριότητας. Δεν θα μας τα δώσουν διότι είναι ιδιωτικά. Θα τα πάρουμε.

Και τα παίρνουν φίλοι μου. Κάθε μέρα μαζεύουν τα φιλέτα, επιχειρήσεων ποδοσφαιρικών ομάδων, ξενοδοχείων, εμβληματικών κτιρίων.

Ταυτόχρονα στην Ελλαδάρα μας άνθρωποι που ηγούνται της χώρας βγάζουν κάτω από υγειονομικές έκτακτες περιστάσεις το ταξικό τους άχτι. Θα το πω με παραβολή για να το καταλάβουμε όλοι.

Μια μεγάλη πολυκατοικία κινδυνεύει από φωτιά ή σεισμό, ότι θέλετε υποθέστε. Άνθρωποι, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες κατεβαίνουν με πιτζάμες, ξυπόλητοι ή και κουστουμαρισμένοι τα σκαλιά πέντε -πέντε για να φτάσουν στην είσοδο και να σωθούν. Εκεί λοιπόν για το καλό τους, στέκεται μια ομάδα ανθρώπων με ηγετικό πλεονέκτημα.

Τους σταματάει στη είσοδο, όλους. «Τι κάνετε» λένε αυτοί θα πεθάνουμε από ασφυξία. Μην ανησυχείτε απαντά η ηγετική ομάδα. Δεν είμαστε απάνθρωποι, όλοι θα σωθούμε, προς Θεού. Να περάσουν πρώτοι εκείνοι που έχουν την μεγαλύτερη δήλωση και ταυτόχρονα να απομακρυνθούν αποτελεσματικά σας παρακαλούμε όσοι δηλώνουν ελάχιστα.

Όμως επαναλαμβάνουμε όλοι θα σωθούμε. Περάστε εσείς πίσω παρακαλώ, ελάτε εσείς μπροστά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Κάνουμε τα πάντα για να εκκενώνουμε το κτίριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το …«εγώ θα σου πω» είναι η πανδημία

Κώστας Μπέζας

Αυτούς που νίκησαν τον εαυτό τους, μην τους λυπάστε αν τελικά νικήθηκαν και από αυτόν

Κώστας Μπέζας

Leave a Comment