PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άνετα ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναθηναϊκό (video)


Ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει τη χρονιά όσο πιο ψηλά μπορεί, έχει πλέον τη φιλοδοξία να βγει ακόμα και τρίτη θέση, αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ δεν κερδίσει στη Λιβαδειά. Ο Ατρόμητος κάνει δεύτερη εξαιρετική σεζόν και δικαιώνεται.

Το αποτέλεσμα φυσιολογικό και δίκαιο. Από δύο στημένες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος βρήκε δύο γκολ και έγραψε το τελικό 2-0.

Με τον Κάναντι να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά την ομάδα του να μη χάνει τη συνοχή της, ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δίχως να εντυπωσιάζουν, αλλά με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους, με υπομονή και με καλή κυκλοφορία, οι γηπεδούχου έψαξαν τις στιγμές τους. Τις βρήκαν σε δύο κόρνερ.

Στο 61’ από εκτέλεση του Ενσικουλού, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπρούνο σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Και στο 72’ ο Κουλούρης σημείωσε ένα γκολ ποίημα. Κόρνερ του Ουάρντα, κεφαλιά του Ρισβάνη στο ύψος του πέναλτι, ο φορ του Ατρόμητου μπορεί να μην έκανε καλό κοντρόλ, αλλά η μπάλα αναπήδησε μπροστά του και με έναν φαλτσαριστό «κεραυνό» από θέση μέσα αριστερά την έστειλε στην απέναντι γωνία του Κότσαρη.

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του ως ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (71′ Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Ουγκράι (63′ Ουάρντα), Κουλούρης (81′ Μούγιακιτς).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (64′ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46′ Εμμανουηλίδης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment