PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Άμεση η ανάγκη δημιουργίας του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Περιστερίου (video)


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου συζητήθηκε το θέμα για την πορεία της κατασκευής του ΕΕΕΕΚ Περιστερίου.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 έλαβαν μέρος και τοποθετήθηκαν οι σύλλογοι, Ένωση Γονέων Περιστερίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Έλλη Αλεξίου», η ΕΛΜΕ Περιστερίου, εκπρόσωπος του ειδικού Δημοτικού σχολείου Περιστερίου και εκπρόσωπος από το ΕΕΕΚ Αιγάλεω.

Για το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα που αφορά εκατοντάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες στη πόλη, πήραν θέση και οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Περιστερίου μέσω των επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων.

Κλείνοντας το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος ο οποίος τόνισε πως οι ιθύνοντες του Δήμου Περιστερίου έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να επισπευσθεί η δημιουργία του ΕΕΕΚ.

Θυμίζουμε πως το ειδικό σχολείο θα στεγαστεί στο κτίριο του παλαιού 3ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου ενώ όπως αναφέρθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο ήδη έχει πραγματοποιηθεί η μελέτη και αναμένεται η υλοποίηση του έργου.

Η ανάγκη δημιουργίας του ειδικού σχολείου κρίνεται άμεση και σύμφωνα με όσους τοποθετήθηκαν θα πρέπει να γίνουν γρήγορες ενέργειες για την ολοκλήρωση του έργου από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment