PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Άμεση αναστολή λειτουργίας της Μονάδας Υγείας ζητά ο Ανδρέας Παχατουρίδης


Την σφοδρή αντίδραση του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, προκάλεσε η ανεξέλεγκτη έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού σε ιδιωτική μονάδα υγείας στην πόλη.

Ο κ. Παχατουρίδης, απαιτεί από όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς την άμεση κινητοποίηση τους ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του πληθυσμού ξεκινώντας από την άμεση αναστολή λειτουργίας της συγκεκριμένης ιδιωτικής δομής υγείας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, ζήτησε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη του. Οι αρμόδιες κρατικές αρχές υποχρεούνται να θέσουν σε αναστολή λειτουργίας κάθε μονάδα η οποία μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας θέτει σε  κίνδυνο κατοίκους, ασθενείς και προσωπικό.

Ο Δήμαρχος, επιπλέον, ζητά να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής.

Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων ενεργειών του Δήμου για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οποίων και το τετράγωνο που είναι εγκατεστημένη η κλινική, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής.

Η υγεία των κατοίκων και των συμπολιτών μας αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα του Δήμου Περιστερίου, που καθόλη της διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για την προστασία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment