PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άλμα πρόκρισης για το Περιστέρι στη Λετονία


Άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, σε ένα άνετο απόγευμα όπως εξελίχθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση, έκανε το Περιστέρι απέναντι στην Ρίγα για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου επικράτησε με 71-64, ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του ματς, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου οι Περιστεριώτες έλεγχαν απόλυτα το ματς διατηρώντας παράλληλα προβάδισμα ασφαλείας.

Έτσι το Περιστέρι έφτασε στις 6 νίκες, σε εννέα αγώνες, δύο περισσότερες από την πέμπτη θέση στην οποία βρίσκεται η Μπάμπεργκ την οποία θα υποδεχτεί στο Περιστέρι κι ενώ μένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Μπορεί οι Περιστεριώτες να εμφάνισαν κούραση μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και να μην ικανοποίησαν με τα ποσοστά τους σε τρίποντα και ελεύθερες βολές, ωστόσο η συνέπεια στην άμυνα και η χαμηλή δυναμικότητα των Λετονών, κάτι που αποδεικνύει και η όγδοη και τελευταία θέση που κατέχουν στον όμιλο, βοήθησε την ελληνική ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιανίκ Μορέιρα δεν είχε αντίπαλο στις δύο ρακέτες, ήταν εξαιρετικός και η κύρια επιθετική «μηχανή» με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες. Πολύ γεμάτη εμφάνιση από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα και τον Γουίλιαμ Χάτσερ με 15 πόντους.

Ρίγα (Γκαϊλίτις): Μπλουμς 12 (4/9 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Κράγινα 7 (2/9 σουτ, 3/7 βολές, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μέντφορντ 14 (3/4 τρίποντα, 7 ασίστ, 3 λάθη, 5 κλεψίματα), Μέντις 2, Τέιμς 8 (2/8 σουτ), Φρεϊμάνις 5 (1), Κούρουκς 13 (6/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ), Μάντσεν, Στούμπρις 3 (1/4 τρίποντα).

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Γκρέι 3 (1/9 σουτ, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χάτσερ 15 (3/8 τρίποντα, 4 ασίστ), Μορέιρα 19 (9/17 δίποντα, 1/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σμιθ 6, Βασιλόπουλος 15 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα), Αγραβάνης (0/3 σουτ), Μπλέικ 6, Καράμπελας, Μόρισον 4, Σκορδίλης, Ξανθόπουλος 3 (1).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment