PeristeriNews.gr
Editorial

Άλλοι Survivor και άλλοι καναπέ


Είναι η συνήθης νοοτροπία πλέον του Έλληνα. Κοιτάζει όλη μέρα τηλεόραση στον καναπέ και αν κάτι του τραβήξει το ενδιαφέρον το σχολιάζει. Έτσι συνέβη και με το Survivor που το τελευταίο δίμηνο αποτελεί σημείο κουβέντας για πολλές παρέες.

Τι είναι όμως αυτό που τράβηξε περισσότερους από 2 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν το reality;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που παρακολουθούν το Survivor το θεωρούν ως ένα καλό τρόπο να χαλαρώνεις στο τέλος της ημέρας και να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο παραγωγής, είναι ό,τι καλύτερο (και προφανώς ακριβότερο) έχει βγάλει η φτηνιάρικη ελληνική τηλεόραση εδώ και χρόνια.

Οι εξωτικές εικόνες από τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου μας θυμίζουν και μας βάζουν στο κλίμα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές στα λιγότερο βραχώδη παράλια της Ελλάδας.

Το θέμα όμως δεν είναι ότι κάποιος παρακολουθεί Survivor άλλωστε δικαίωμά του είναι.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι περισσότεροι που παρακολουθούν Survivor προτιμούν μια ιδιαίτερα καθιστική ζωή σε αντίθεση με τους ανθρώπους που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι.

Είναι η γνωστή στάση της εποχής μας να σχολιάζουμε τα πάντα στην τηλεόραση από την ασφάλεια του καναπέ μας. Είτε είναι επαγγελματίες αθλητές είτε παίκτες reality ή κάτι άλλο.

Δυστυχώς έχει επιβληθεί στους εαυτούς μας η νοοτροπία της τεμπελιάς και της ευκολίας.

Προτιμότερο θα ήταν να ξεφύγουμε και λίγο από το σπίτι μας και τον καναπέ και να συμμετάσχουμε σε ατομικές ή ομαδικές ασκήσεις εκγύμνασης του απεριποίητου κορμιού μας.

Είναι άμεση η ανάγκη να ξεφύγουμε από τα θλιβερά φαινόμενα της εποχής του «Άλλοι Survivor και άλλοι καναπέ…»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment