PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Άλλαξε πρόσωπο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (video)


Με αφορμή τη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2015 για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, το PeristeriNews.gr επισκέφθηκε το σχολείο για να δει από πρώτο χέρι τη κατάσταση που επικρατεί.

Πραγματικά εκπλαγήκαμε ευχάριστα από τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο ειδικό σχολείο που βρίσκεται στην περιοχής της Τσαλαβούτας, μια περιοχή που είναι γνωστή ως βιομηχανική ζώνη.

Τα ιδιαίτερα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα που έχουν τοποθετηθεί στους εξωτερικούς τοίχους από τα συνεργεία του Δήμου προσδίδουν μια πινελιά ομορφιάς και χαράς στα διαλλείματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μια αξιέπαινη πράξη από την πλευρά του Δήμου Περιστερίου και μάλιστα σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη. Πάντως όπως είχαμε αναδείξει και σε προηγούμενο άρθρο μας, τα συνεργεία του Δήμου έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά σε περισσότερα από είκοσι σχολεία της πόλης.

Όσον αφορά το ειδικό δημοτικό σχολείο σε συνομιλία που είχαμε με τη διευθύντρια κα. Μεϊντάση, μας εξέφρασε τις βαθύτατες ευχαριστίες της στον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο και τους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, για τη συνεργασία και τη συνεισφορά τους στην αναμόρφωση του σχολείου.

IMG_9845

Όπως μας είπε απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο τονίζοντας ότι εν μέσω δύσκολων καιρών ο κ. Θεοδωράκος επέδειξε αστείρευτα δείγματα ευαισθησίας ως άνθρωπος και πραγμάτωσε το όνειρο των εκπαιδευτικών για ένα σχολείο σύγχρονο, όμορφο και ικανό να πετύχει.

IMG_9851

IMG_9852

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment