PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Έξαλλοι κάτοικοι και καταστηματάρχες στην Ανάκασα (video)


Η μονοδρόμηση της οδού Αγίας Παρασκευής που αποτελεί την κεντρική οδική αρτηρία στην περιοχή της Ανάκασας στους Αγίους Αναργύρους έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων της περιοχής η μονοδρόμηση της οδού έγινε χωρίς καμία ενημέρωση από τους ανθρώπους του Δήμου και ένα πρωινό της περασμένης βδομάδας τοποθετήθηκαν οι σημάνσεις που απαγόρευαν την κυκλοφορία από Αγίους Αναργύρους προς Ανάκασα.

Τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι κάτοικοι έμεινα έκπληκτοι από τη συγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση αφού πρόκειται για μια κίνηση που αποκόπτει την περιοχή της Ανάκασας από την υπόλοιπη πόλη των Αγίων Αναργύρων δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στα καταστήματα της περιοχής.

Μάλιστα δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν από τις πρώτες κιόλας μέρες κλήσεις από την τροχαία σε ανυποψίαστους κατοίκους που πήγαιναν με τη νέα ρύθμιση ανάποδα στο δρόμο χωρίς να έχει υπάρξει καμία ενημέρωση όπως προαναφέραμε.

Το θέμα έχει εξοργίσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους καταστηματάρχες που έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αφού έχουν μαζευτεί περισσότερες από 500 υπογραφές για να υπάρξει ανάκληση της συγκεκριμένης κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η συνέχεια του θέματος αφού απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Δημάρχου ενόψει και της επίσκεψης των κατοίκων στο Δημοτικό συμβούλιο.

ΠΗΓΗ: WestNews.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment