• Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Όπλα και χειροβομβίδες σε αυτοκίνητο

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος26/ 2011

Όπλα και χειροβομβίδες εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Όπλα και χειροβομβίδες εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχου εντόπισε στο εν λόγω αυτοκίνητο δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και τρεις χειροβομβίδες.

Στο όχημα επέβαιναν ένας 45χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αρχές, καθώς σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφίες για εμπορία ναρκωτικών, εκβίαση, κλοπές και άλλα ποινικά αδικήματα.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν τα ξημερώματα στη διασταύρωση της Νέας Περιφερειακής Οδού με την οδό Ωραιοκάστρου, έπειτα από σχετικές πληροφορίες, τις οποίες αξιοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε από εποχούμενη περιπολία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε ένας σάκος ταξιδίου που περιείχε δύο αυτόματα πολεμικά τουφέκια Καλάσνικοφ, με δύο γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 59 φυσίγγια, ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 13 φυσίγγια και ένα ακόμη πιστόλι με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια. Βρέθηκαν ακόμη μία επιθετική χειροβομβίδα και δύο αμυντικές.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί η δράση των συλληφθέντων.