• Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Χείμαρροι δρόμοι στο Περιστέρι – Τι καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Peristeri News
Peristeri News
Αύγουστος09/ 2020

Στις ακραίες καιρικές συνθήκες της Παρασκευής με δρόμους να πλημμυρίζουν και στο Περιστέρι αναφέρεται σε ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως αναφέρει η παράταξη της Αντιπολίτευσης, οι εικόνες με χειμάρρους να σχηματίζονται στους δρόμους της πόλης έπειτα από μια ισχυρή βροχή δεν είναι κάτι καινούργιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επικεντρώνεται σε περιοχές όπως η Φιλικών, το Ρουπάκι και τα Εκατόδεντρα που έχουν προβλήματα με τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου:

Μία μέρα μετά το Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, αρκετοί δρόμοι στο Περιστέρι μετατράπηκαν σε χείμαρρους από την βροχή (επισυνάπτονται φωτογραφίες κατοίκων).

Στη διακήρυξη της Λαικής Συσπείρωσης Περιστερίου πριν ένα περίπου χρόνο γράφαμε: “Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Περιστερίου πάλεψαν για την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση των γειτονιών μας που πνίγονται με την πρώτη βροχή (…)

Ούτε ένα έργο της Διοίκησης Παχατουρίδη δεν έχει συνοδευτεί από αντιπλημμυρικό, αντισεισμικό, αντιπυρικό σχεδιασμό.

Η περιοχή της Φιλικών, το Ρουπάκι, τα Εκατόδεντρα, η Σικάγου και πολλές άλλες περιοχές πνίγονται στην πρώτη βροχή (…)

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το συνολικό σχεδιασμό και τη χρηματοδότηση από το κράτος όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς)”.

Αυτός ο αγώνας συνεχίζεται και πρέπει να δυναμώσει.