• Τρίτη, 16 Ιούλιος, 2019

Φρενάρουν οι εξελίξεις με Κάναντι λόγω Άρη…

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Απρίλιος09/ 2019

Μπορεί ο Ατρόμητος να διαθέτει ένα μπάτζετ που δεν είναι καν στα 5 υψηλότερα στη Super League, αλλά η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου επιτεύχθηκε και φέτος, χωρίς μάλιστα να πέσει στιγμή κάτω από την 4η θέση, από τη στιγμή που άρχισε να διαμορφώνεται επί της ουσίας ο βαθμολογικός πίνακας.

Το ματς με τον Άρη χαρακτηρίζεται ένας «τελικός»για την 4η θέση και πράγματι έτσι αντιμετωπίζεται στο Περιστέρι, αλλά πρόκειται περισσότερο για ένα θέμα γοήτρου, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η σεζόν αν και με περισσότερα «πάνω και κάτω» σε σχέση με την περσινή, χαρακτηρίζεται και είναι επιτυχημένη, στον Ατρόμητο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το θέμα της παραμονής ή μη του Νταμίρ Κάναντι, στον οποίο πιστώνεται εντός και εκτός ομάδας, μεγάλο μέρος της επιτυχίας των τελευταίων δύο χρόνων.

Ο Ατρόμητος έχει καταθέσει την πρότασή του, οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται ανάμεσα στις δύο πλευρές και φαίνεται ότι το deal είναι πιθανό ή τουλάχιστον πολύ περισσότερο πριν από λίγους μήνες που μερικοί… βιαστικοί προεξοφλούσαν ότι ο Αυστριακός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανανεώσει.

Η απάντηση από την πλευρά του πετυχημένου τεχνικού αναμένεται να δοθεί άμεσα, αλλά πιθανότατα μετά το ματς με τον Άρη, αφού ούτε ο ίδιος θέλει να αποπροσανατολιστεί από το κρίσιμο ματς, ούτε φυσικά κάποιος άλλος εντός της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο, μάλιστα, και από πλευράς Γιώργου Σπανού και από πλευράς Γιάννη Αγγελόπουλου ότι δεν θα πιέσουν για το «ja», καθώς το αγωνιστικό είναι αυτό που προέχει.