• Δευτέρα, 25 Μάιος, 2020

Υπόθεση όλων η σωτηρία της πατρίδας

Peristeri News
Νοέμβριος03/ 2010

Η σωτηρία και η αναμόρφωση της πατρίδας μας, είναι υπόθεση και απόφαση όλων μας, δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα, τόνισε, ο πρωθυπουργός, από τα Ιωάννινα.

Η σωτηρία και η αναμόρφωση της πατρίδας μας, είναι υπόθεση και απόφαση όλων μας, δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα, τόνισε, χθες, ο πρωθυπουργός, από τα Ιωάννινα, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, “γιατί είναι μια ψήφος ευθύνης για τη χώρα”.

“Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα επιβεβαιώσουν και θα δυναμώσουν τον άνεμο της αλλαγής που πνέει στην πατρίδα μας”, υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι “πολλοί παρακολουθούν έκπληκτοι τις προσπάθειές και τις επιτυχίες μας. Κερδίσαμε και κερδίζουμε κρίσιμες μάχες αλλά δεν κερδίσαμε ακόμα τον πόλεμο”.

“Στην πορεία της χώρας μας για τη σωτηρία, όσοι περισσότεροι ψηφίζουμε, όσοι περισσότεροι δώσουμε το μήνυμα ότι, αυτή η πορεία πρέπει ανεμπόδιστα να συνεχιστεί, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το χτύπημα απέναντι σε όλους όσοι παλεύουν, για να κρατήσουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο παρελθόν της», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες στην Αθήνα λέγοντας: «Καταδικάζουμε απερίφραστα και στεκόμαστε άτεγκτοι, αμείλικτοι απέναντι σε όποιον επιχειρεί, μάταια, να διασαλεύσει με τρομοκρατικές ενέργειες την κοινωνική ειρήνη και να πλήξει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο”.

Σήμερα, στις 12:00, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ – Ακαδημίας 22), όπου θα ενημερωθεί για την εφαρμογή του Προγράμματος «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση».

Νωρίτερα, στις 11:00 π.μ., θα παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του Γεωργίου Παπανδρέου, στο Α’ Νεκροταφείο.