• Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής έπεσε από τον πέμπτο όροφο

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος13/ 2019

Στο κενό βρέθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας, που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άνδρας ο οποίος πέθανε όταν βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι.

Ο 46χρονος άνδρας έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές.

Ήδη, η ΕΛ.ΑΣ διερευνά τις συνθήκες για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη:

«Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα, αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως».