• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Το 2ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος03/ 2019

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, συνεχίζοντας από την αρχή του σχολικού έτους τις επισκέψεις του στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Ο Σεβασμιότατος επικοινώνησε με τους μαθητές και καθηγητές στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, ευχήθηκε σε όλους Ευλογημένα Χριστούγεννα και τόνισε ιδιαιτέρως το αγαθό και τη διαδικασία της μαθήσεως, της όποιας στόχος είναι πέρα από την καλλιέργεια της γνώσεως να διαμορφώνει χαρακτήρα και να δημιουργεί πρόσωπα.

Προέτρεψε τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή την ανεπανάληπτη διαδικασία σχολικής αγωγής με μελέτη, με σεβασμό και αγάπη στους καθηγητές τους, ώστε να πραγματώνουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους.

Τα παιδιά με πολύ χαρά πλαισίωσαν τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας θέτοντας ουσιαστικά ερωτήματα για το σήμερα και για το δικό τους αύριο.

Τέλος, ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τόσο τους μαθητές όσο και τους καθηγητές για την όμορφη και ευγενική πρωτοβουλία τους, ενόψει των Εορτών να συγκεντρώσουν τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν από την γειτονική ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους ενδεείς αδελφούς μας.