• Δευτέρα, 30 Μάρτιος, 2020

Το πρόγραμμα της νέας περιόδου του Ατρομήτου

Peristeri News
Μάιος04/ 2011

Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18.30 θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου

Καθορίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της νέας περιόδου έπειτα από μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και στον προπονητή Γιώργο Δώνη.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 27 Ιουνίου και οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις 27 και 28 Ιουνίου. Ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου θα γίνουν στις 29 Ιουνίου.

Μέχρι τις 3 Ιουλίου η ομάδα θα προπονηθεί στην Αθήνα. Στις 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το α’ στάδιο της προετοιμασίας και θα επιστρέψει στις 19 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Περιστέρι από 20 Ιουλίου μέχρι 25 Ιουλίου και στο διάστημα 26 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το β’ στάδιο προετοιμασίας.

Στη σημερινή συνάντηση οριστικοποιήθηκε επίσης το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της περιόδου 2010-11. Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18.30 θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαΐου και την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.