• Δευτέρα, 30 Μάρτιος, 2020

Το πρόγραμμα Σωκράτης-Comenius στο Περιστέρι! (video)

Peristeri News
Μάιος30/ 2011

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του προγράμματος Σωκράτης Comenius, που συμμετείχε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, στο Θέατρο Πολιτών.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου τελετή λήξης του προγράμματος Σωκράτης Comenius, που συμμετείχε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, στο Θέατρο Πολιτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, 55 εκπαιδευτικοί από τις 10 χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα (Αγγλία-Ισπανία-Πορτογαλία-Σλοβακία-Τουρκία-Βέλγιο-Ιταλία-Β.Ιρλανδία-Ρουμανία-Πολωνία), εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του Περιστερίου, γονείς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την πάρα πολύ όμορφη γιορτή των παιδιών.

Το πρόγραμμα ήταν καθαρά εκπαιδευτικό με ταξίδια όλων όσων συμμετείχαν στις 10 χώρες της Ευρώπης, με σκοπό την βελτίωση των μεθόδων μάθησης στα σχολεία αλλά και με στόχο τα παιδιά όλων των χωρών να έρθουν πιο κοντά χωρίς ρατσισμούς μεταξύ των χωρών.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για το πρόγραμμα Σωκράτης-Comenius ήταν η κ. Μαρία Σκολαρίκου.