• Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με Κωνσταντίνο Αργυρό!

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2019

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν μικροί και μεγάλοι το καθιερωμένο φαντασμαγορικό άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού της πόλης μας, Γιώργο Τσαλίκη, το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γ. Τσαλίκη:

Το όραμα του Ανδρέα Παχατουρίδη δε σταματάει ποτε !

Θα είναι το πιο τέλειο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου !
6 Δεκεμβρίου 🎁

Ο υπέροχος Κωνσταντινος Αργυρος στην πιο μεγάλη και φαντασμαγορική συναυλία δίνει τη μοναδική του ενέργεια με τις τεράστιες επιτυχίες του που έχουν σαρώσει τα τελευταία χρόνια και μας απογειώνει δίνοντας «το κάτι παραπάνω» στο Περιστερι που έκανε τα πρώτα του βήματα σα παιδί …

Φίλε μου Κωνσταντίνε σε περιμένουμε με τεράστια χαρα !!!

Νιώθω πολύ όμορφα που οργανώνουμε με τόση αγάπη αυτή την υπέροχη στιγμή για το Περιστερι μας και που θα σε καλωσορίσω σα συναδέλφος και σαν αντιδημαρχος στην πόλη που αγαπάς και σε λατρεύει !

View this post on Instagram

Το όραμα του Ανδρέα Παχατουρίδη δε σταματάει ποτε ! Θα είναι το πιο τέλειο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου ! 6 Δεκεμβρίου 🎁 Ο υπέροχος Κωνσταντινος Αργυρος στην πιο μεγάλη και φαντασμαγορική συναυλία δίνει τη μοναδική του ενέργεια με τις τεράστιες επιτυχίες του που έχουν σαρώσει τα τελευταία χρόνια και μας απογειώνει δίνοντας «το κάτι παραπάνω» στο Περιστερι που έκανε τα πρώτα του βήματα σα παιδί … Φίλε μου Κωνσταντίνε σε περιμένουμε με τεράστια χαρα !!! Νιώθω πολύ όμορφα που οργανώνουμε με τόση αγάπη αυτή την υπέροχη στιγμή για το Περιστερι μας και που θα σε καλωσορίσω σα συναδέλφος και σαν αντιδημαρχος στην πόλη που αγαπάς και σε λατρεύει ! #Argiros #Live #ToKatiParapano #Peristeri @argiros_konstantinos @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on