• Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

«Το Ελληνικό δεν πωλείται»

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος28/ 2014

Εκδήλωση που παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού έστειλαν πολλές δημοτικές κινήσεις της Αττικής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας, καθώς και η υποψήφια Περιφεριάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο Δήμο Ελληνικού.

Με το πρόσχημα της ανάπτυξης η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται στα πρόθυρα να διαπράξουν ένα οικονομικό σκάνδαλο, ένα περιβαλλοντικό έγκλημα, ένα πολεοδομικό τερατούργημα.

Οι πολίτες της Αττικής και οι φορείς που τους εκπροσωπούν,δεν πρέπει να επιτρέψουν το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Το Ελληνικό πρέπει να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο με χρήσεις αθλητικές,πολιτισμού,εκπαιδευτικές,περιβαλλοντικές,ανθρωποκεντρικες και εξυπηρέτησης του τοπικού εμπορίου ,όπως προτείνουν οι Δήμοι και το Ε.Μ.Π.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φώτη Κουγιουμτζή, ο οποίος δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων των νοτίων προαστίων, για να παραμείνει ο χώρος του Ελληνικού δημόσιος ,με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.

Ο αγώνας των κατοίκων των νοτίων προαστίων με μπροστάρη το δήμαρχο Γκορτζίδη, εμπνέει και δίνει δύναμη στους Περιστεριώτες με τη νέα διοίκηση των Ενεργών Πολιτών που θα αναδειχθεί στις εκλογές του Μαΐου, να παλέψουμε για το χώρο του Ποικίλου Όρους που διεκδικεί η Μονή Λαμίας από το Δήμο Περιστερίου, προς όφελος όλων των κατοίκων της δυτικής Αθήνας.