• Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Το απόγευμα η συνάντηση τρόικας – Ραγκούση

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2011

Στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού των επικεφαλής της τρόικας με τον Γ. Ραγκούση, καθώς το υπουργείο βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους.

Στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού των επικεφαλής της τρόικας με τον Γ. Ραγκούση, καθώς το υπουργείο βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους. Οι επικεφαλής της τρόικας επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο από τρεις διαφορετικές εισόδους αλλά οι εργαζόμενοι δεν τους το επέτρεψαν.

Υπό κατάληψη παραμένει από χθες και το υπουργείο Οικονομικών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων που εποπτεύονται από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί και των οδικών μεταφορών, αλλά και η πορεία αναδιοργάνωσης των αστικών συγκοινωνιών και του ΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι και κατά την προηγούμενη επίσκεψή τους στην Αθήνα, το κλιμάκιο της τρόικας είχε και πάλι συνάντηση με τον κ. Ραγκούση.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία μείωσης των ελλειμμάτων στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών.