• Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Το Άλσος Περιστερίου γέμισε Harley-Davidson

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος13/ 2018

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει για μια ακόμα χρονιά το Bike Show 2018 με εκατοντάδες μηχανές Harley-Davidson να έχουν κατακλύσει το Άλσος Περιστερίου.

Το ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες μηχανές είναι μεγάλο και από την έναρξη της έκθεσης σήμερα οι επισκέψεις κόσμου στο Άλσος της πόλης μας έχουν αυξηθεί θεαματικά για χάρη των χαρλεάδων.

Στην έκθεση συμμετέχουν ξεχωριστά περίπτερα: Harley Davidson Customizing, Bazaar, Shows, Happenings, Tattoos, Games!!! Έκθεση Κλασικών Μοτοσυκλετών Bazaarr ρούχων, ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων μηχανών Harley Davidson.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, το απόγευμα στις μοτοσυκλέτες θα γίνει δυναμομέτρηση ώστε να μετρήσουν τα “άλογα”, με την πολύτιμη βοήθεια του “Custom Harley Specialist” και το βράδυ, ώρα  20:00, Live music με τους θρυλικούς 2002 GR!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ώρα 14:00, καλλιστεία μοτοσυκλετών Harley Davidson.

Θα υπάρχουν κατηγορίες και βραβεύσεις!

Φέτος τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas (HDCH) στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Κατά την προσέλευση όλοι μπορούν να φέρουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα πάνε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη