• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019

Τοποθέτηση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Peristeri News
Ιανουάριος03/ 2011

Από την κα. Αντωνία Αθανασοπούλου – Βαφειάδου κατά την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Τοποθέτηση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου με την Αντωνία Αθανασοπούλου-Βαφειάδου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Χρόνια πολλά και αγωνιστικά.

Τα μαύρα χρόνια που μας ετοιμάζουν με τον Καλλικράτη και το μνημόνιο, να τα κοκκινίσουμε με τους αγώνες μας.

Στα όνειρα των Περιστεριωτών και της νεολαίας δε χωρούν οι απολύσεις, η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι περικοπές μισθών, η διάλυση του όποιου κοινωνικού κράτους έχει απομείνει.

Αναζητούν ένα ρωμαλαίο εργατικό κίνημα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα τους στην εργασία, στην υγεία, στην παιδεία και στην κοινωνική ασφάλιση.

Ένα κίνημα απειθαρχείας, ρήξης, ανατροπής.

Επειδή σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας κυριαρχεί η αντιδημοκρατία, καταψηφίζουμε το Προεδρείο, αρνούμαστε τη συμμετοχή μας στα όργανα της διοίκησης.

Αρνούμαστε να διαχειριστούμε την φτώχεια και την ανεργία και τις προηλλειμμένες αποφάσεις της Διοίκησης.

Ο αγώνας δεν θα γίνει κυρίως μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλείου, αλλα έξω απ’αυτήν, στους δρόμους.

Στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (πρώην δημαρχιακή) κρατάμε την ίδια στάση και καταψηφίζουμε, γιατί δεν θεωρούμε οτι η αντιπολίτευση είναι ενιαία.

Σαν παρατηρητές θα συμμετέχουμε με δικαίωμα λόγου, ώστε να ελέγχουμε και να καταγγέλουμε προς τα έξω, αφού η διαδικασία είναι ανοιχτή στους δημοτικούς συμβούλους.

Ούτως η άλλως θα είμαστε απέναντι σε αποφάσεις που θα΄ναι εις βάρος του Περιστεριώτικου Λαού και του Περιβάλλοντος.