• Σάββατο, 20 Ιούλιος, 2019

Τον Γρ. Ψαριανό στηρίζει στην Περιφέρεια Αττικής η «Δημοκρατική Αριστερά»

Peristeri News
Σεπτέμβριος22/ 2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ανακοίνωσε ότι το κόμμα του στηρίζει την υποψηφιότητα του Βουλευτή Β’ Αθηνών Γρηγόρη Ψαριανού για την Περιφέρεια Αττικής.
Μιλώντας στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως η χώρα αναστατώνεται κάθε μέρα και με μια ανακοίνωση ή με μια νέα φημολογία για σκέψεις ή προθέσεις για λήψη νέων μέτρων. Όλα έχουν ένα στόχο πώς θα καλυφθεί η υστέρηση των, προβλεπομένων από το Μνημόνιο, ή την επικαιροποίησή του, εσόδων, είπε.
Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Φ. Κουβέλης σημείωσε:
“Υπάρχουν δυνάμεις που καλούν σε συσπειρώσεις εναντίον του Μνημόνιου. Η θέση μας για το Μνημόνιο είναι ξεκάθαρη: δεν το θέλουμε, το αποκρούσαμε, αλλά η απόκρουσή του προϋποθέτει εναλλακτικές προτάσεις για την έξοδο από τις ασφυκτικές του ρυθμίσεις και όχι αφορισμούς (…). Δεν υποτιμούμε καθόλου τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών, για αυτό και αναδεικνύουμε τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά των εκλογών, όμως είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι σε καθεστώς οικονομικής κρίσης με την παρουσία του ΔΝΤ και με δεδομένα τα δυσβάσταχτα βάρη οι πολίτες θα συνυπολογίσουν και το γεγονός αυτό. Δεν συμφωνούμε με συσπειρώσεις και μάλιστα ετερόκλητες από πολιτικής απόψεως που γίνονται στο όνομα της αντίθεσης στο Μνημόνιο”.