• Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Την Κυριακή τελικά το Περιστέρι εκλέγει Δήμαρχο

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος09/ 2010

Όλα δείχνουν τελικά ότι στην πόλη του Περιστερίου θα στηθούν και κάλπες για την εκλογή του Δημάρχου, αφού για ελάχιστα ψηφοδέλτια ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δεν ξεπέρασε το 50%.

Όλα δείχνουν τελικά ότι στην πόλη του Περιστερίου θα στηθούν και πάλι κάλπες για την εκλογή του Δημάρχου, αφού για ελάχιστα ψηφοδέλτια ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δεν ξεπέρασε το 50%.

Παρά την πρωτοφανή εκλογική νίκη, που πέτυχε την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ο κ. Παχατουρίδης έναντι των έξι συνυποψηφίων Δημάρχων, που κανείς δεν ξεπέρασε σε ποσοστό μεγαλύτερο το 15%.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και νικητής των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου υπογραμμίζει: «Όταν μιλάει ο δημότης με την ψήφο και με την εμπιστοσύνη του βάζει τον καθένα στη θέση του. Πάμε μαζί ακόμα πιο δυνατά και την επόμενη Κυριακή! Ένα “ευχαριστώ” δεν είναι αρκετό να αποτυπώσει αυτό που αισθάνομαι».

Η εκλογική αναμέτρηση θα είναι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κελάφα, που ήρθε δεύτερος με ποσοστό 14,51%, που μάλιστα απέστειλε sms (μήνυμα) στους ψηφοφόρους: “Όλοι και όλα ανατρέπονται. Η αποχή δεν αποφασίζει, δεν επιλέγει νικητές. Αλλάζουμε Δήμαρχο, ψηφίζουμε Δημήτρη Κελάφα”