• Σάββατο, 4 Απρίλιος, 2020

Τελευταία αγωνιστική στην Α1 με το Μαρούσι αύριο Μ. Τετάρτη

Peristeri News
Απρίλιος19/ 2011

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο στην Α1, κερδίζοντας το Μαρούσι την Τετάρτη (17:00) στο «Α.Παπανδρέου».

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο στην Α1, κερδίζοντας το Μαρούσι την Τετάρτη (17:00) στο «Α.Παπανδρέου».

Μετά την ήττα στα Ιλίσια, χάθηκε η ευκαιρία για περισσότερες νίκες από πέρυσι και πλέον η ισοφάριση των 12 αποτελεί τον επόμενο χειροπιαστό στόχο. Εφόσον αυτό συνδυαστεί με την είσοδο στα πλέι οφ (πρέπει να ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα όπως τα αναλύσαμε στο χθεσινό άρθρο) θα είναι το καλύτερο φινάλε.

Ο Γιώργος Βόβορας στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ μίλησε για μια κακή παρένθεση, αναφορικά στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ ο Αλέξανδρος Πέτρουλας ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα σ’ αυτό το καταληκτικό παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη)

Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και θέλουμε να δείξουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Θέλουμε τη νίκη για να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση με το φινάλε του πρωταθλήματος. Το Μαρούσι είναι ομάδα η οποία στηρίζεται στο επιθετικό της παιχνίδι και έχει καλή ψυχολογία προερχόμενη από την τελευταία καλή εμφάνιση. Εμείς πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα δυνατά, να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ

Είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Το Μαρούσι είναι σοβαρή ομάδα, έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και στο Περιστέρι. Ελπίζω να έχουμε και τους φιλάθλους κοντά μας για να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο τον καλύτερο τρόπο.