• Δευτέρα, 25 Μάιος, 2020

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική

Peristeri News
Ιανουάριος31/ 2020

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία την Παρασκευή τα στοιχεία και φωτογραφίες ταυτότητας, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, των τριών συλληφθέντων την Τετάρτη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, του 32χρονου «τοξοβόλου», της 28χρονης και της 26χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία και οι τρεις απεικονίζονται σε φωτογραφίες καταφανώς πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας όπου αναγράφονταν στοιχεία άλλων ατόμων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, γίνεται προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα εν λόγω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή, όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κλπ, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νωρίτερα σήμερα και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.