• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Τα νέα emoji του Facebook

Peristeri News
Peristeri News
Φεβρουάριος25/ 2017

Καθώς δεν είναι πλέον μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και την αμεσότητα, το Facebook έχει επιτέλους κυκλοφορήσει τα νέα emoji για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Όσοι λοιπόν περίμεναν με ενθουσιασμό την τελευταία προσθήκη στα emoji, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν. Η Emojipedia αναφέρει ότι όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας του Facebook έχουν πλέον πρόσβαση σε ολόκληρο το νέο σύνολο των σχεδίων emoji του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία ξεκίνησε να παρουσιάζει την ενημέρωση των εικονιδίων σε στάδια, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Μέχρι στιγμής, μόνο οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα των emoji. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για κινητά του Facebook θα πρέπει να περιμένουν λίγο παραπάνω για να απολαύσουν όλα τα καινούρια εικονίδια.

Φυσικά, η ενημερωμένη έκδοσή του μπορεί να μην μεταφερθεί καθόλου στις εφαρμογές. Με το Messenger ειδικότερα, είναι πιθανό ότι το Facebook είναι σκόπιμα διατηρεί την οπτική γλώσσα της πλατφόρμας ξεχωριστή, σε μια προσπάθεια να το διακρίνει ως δικό του πράγμα. Έτσι κι αλλιώς, το Messenger μόλις είχε αποκτήσει ένα μοναδικό emoji τον Ιούνιο του 2016.

Σε ερωτήσεις που έγιναν στην εταιρεία σχετικά με το πόσο σύντομα τα σχέδια αυτά μπορεί να εμφανιστούν στο οικοσύστημα του κινητού, δεν έδωσε καμιά απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα πλήρες φάσμα των αποχρώσεων του δέρματος, καθώς και εντελώς νέα εικονίδια για το Facebook. Η πλέον διαθέσιμη παλάμη πρόσωπο φαίνεται ιδιαίτερα σημαντική αυτές τις μέρες, καθώς φαίνεται σίγουρο ότι πρόκειται να είναι τέτοιου είδους χρονιά φέτος.

 

Πηγή: SecNews.gr

Ετικέτες: ,