• Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος05/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δεν ενδείκνυται να ξεπεραστούν τα όρια.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα σχετικά με κάποια συγκεκριμένα θέματα βελτίωσης και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία. Ουσιαστικά θα βάλετε φρένο σε ό,τι σας τραβά προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Θα προχωρήσετε με αποφασιστικές ενέργειες, ό,τι υποσχεθείτε στον εαυτό σας θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης, και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι και διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση δυνατής ερωτικής έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να διαμορφώσετε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε η καθημερινότητα σας να γίνει πιο ευχάριστη και που ουσιαστική. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά, ενδεχομένως να περάσετε και σε κάποιες μικρό αγορές. Ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, περνάτε σε πιο συναισθηματικό στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δραστικά, το τηλεφώνημα που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει θετική εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, θα εμφανίσετε επιμονή απόψεων και ιδεών. Σήμερα δεν θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να περάσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα  ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, δεν θα λάβετε καμία απολύτως απόρριψη. Προσοχή στην έκταση των ονειροπολήσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε ώριμα συγκαταβατικοί, στην στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασική σας ανάγκη θα είναι η συμφιλίωση και οι επανασυνδέσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Καταφθάνει συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία, αποβάλετε το άγχος και την ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Αποκτάτε αυτοπεποίθηση, ψυχική δύναμη, ορμητικότητα και δυνατότητα επιβολής. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον ρομαντικό τρόπο σκέψη σας και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις.  Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ερωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, ίσως να χρειαστεί να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις σε πρόσωπα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά.  Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, θα τερματίσετε κάτι που σας πλήγωσε, σας πόνεσε ή σας οδήγησε σε ψυχολογική πτώση. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων. Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης και το αν θα καταλήξετε σε ερωτική επανασύνδεση ή όχι, θα στηριχτεί στο κατά πόσο αληθινά είναι τα αισθήματα που τρέφετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, ωστόσο θα εμφανίσετε έντονη ανησυχία ίσως και αδικαιολόγητη φοβία, προσοχή θα υπάρξουν ψευδαισθήσεις. Η στάση που θα κρατήσετε σε προσωπικό σας ζήτημα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές, κυκλοθυμική θα είναι η συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο η μέρα θα δημιουργήσει αναστολές, επιφυλακτικότητες ίσως και αναθεωρήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Στον ερωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζικής αλλαγής κατόπιν ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμών.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι ίδιοι, με άτοπες ή προκατασκευασμένες φοβίες, θα μπερδέψετε το σκεπτικό σας δημιουργώντας στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σας προτρέπω να μιλήσετε με ειλικρίνεια σε κάποιο τρίτο άτομο για τους ενδόμυχους προβληματισμούς σας, να ξέρετε πως η συμβουλή που θα λάβετε θα σας γλυτώσει από αδιέξοδα και ακραίες στάσεις. Μην γίνετε θύμα πεσιμισμού και φανταστικών προβλημάτων, για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Ετικέτες: