• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος30/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είστε σε εγρήγορση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, δεν αποκλείεται να εναντιωθείτε σε περιορισμούς και κανόνες. Η ανάγκη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, ανανεώνεται η ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηρεμία και αρμονία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή αισθηματικές. Θα καταφέρετε να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σε συγγενική συνεύρεση θα βρεθείτε, θα σας στηρίξουν και θα συμπαρασταθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Στις επαγγελματικές σας επαφές προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εντάσεων, καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον αισθηματικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο στόχαστρο σας, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το γοητευτικό άτομο που θα σας φλερτάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, δε θα απορρίψετε πρόταση επανασύνδεσης. Σήμερα θα γίνουν τηλεφωνήματα, θα λάβετε προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και αποτελεσματικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές , δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, με το ταίρι σας θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερή μελλοντική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για τους χωρισμένους, ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ

Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας προς τους τρίτους θα είναι ελκυστική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, για όσους από εσάς είστε σε σχέση με το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, εσείς οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογενείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, θα δείξετε κατανόηση. Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις δεν θα θελήσετε να ρισκάρετε, τώρα θα προτιμήσετε την πεπατημένη οδό, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας δεν θα είναι ριψοκίνδυνες. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι τσακωμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, υποχωρητική θα είναι η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έχετε συνάντηση με μια παλιά σας αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας δίνω τη συμβουλή να φρενάρετε για λίγο τα επαγγελματικά σας βήματα, δε θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, και τελεσίδικες συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ανάγκη να περάσετε με το ταίρι σας σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Μια κουβέντα θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια που θα ανατρέψουν ή θα καθυστερήσουν για λίγο τα σχέδια σας, ίσως να χρειαστεί να ακυρώσετε κάτι που έχετε κανονίσει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην απογοητευτείτε. Έρχεται θετική αλλαγή, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Στα αισθηματικά σας, μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεωμένος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με αισιοδοξία θα αποδεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η σημερινή μέρα θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, καινούργια ανοίγματα θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που έρχονται, με το ταίρι σας θα ανταλλάξετε σοβαρές υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε την συμβουλή που θα σας δώσει πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε στον εαυτό σας. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, μια αποκαλυπτική συζήτηση με το αγαπημένο σας ταίρι θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, τερματίζουν οι αυταπάτες.

Ετικέτες: