• Τρίτη, 18 Φεβρουάριος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Peristeri News
Αύγουστος21/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θετική σκέψη και ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ένα σχέδιο που είχες καιρό στο μυαλό σου μπορεί να ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα. Κερδίζεις τον θαυμασμό των  συνεργατών σου και παίρνεις άμεσα αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Μπορεί να αποκτήσεις ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άτομο με διαφορετική θρησκεία ή διαφορετικά τελείως ενδιαφέροντα. Γενικά έχεις ανάγκη δίπλα σου ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ελεύθερος και δεν θα καταπιέσουν τα πιστεύω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν φοβάσαι τίποτα και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η τόλμη σου σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν πολλά. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει ερωτική διάθεση και μαγνητισμό. Αν είσαι σε σχέση θέλει προσοχή για να μην μπλέξεις σε διπλές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις αλλά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για κάτι μόνιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχεις ανάγκη από ελευθερία και δεν δέχεσαι τίποτα που σε καταπιέζει και σε στριμώχνει. Θα είσαι με ανθρώπους που θέλουν ακριβώς το ίδιο και θα νιώθεις μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Το παρόν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα και κάνεις τα πάντα για να το ζήσεις με χαρά. Ίσως αυτό φέρει συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή όποιον κατακρίνει τις επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει ενδιαφέρον αφού ξεκινάει δυναμικά με εσένα να προσπαθείς να διεκπεραιώσεις δουλειές που είχαν μείνει πίσω καθώς και έξτρα υποχρεώσεις που προκύπτουν. Πάρε βαθιά ανάσα και ρίξου στη μάχη. Σίγουρα θα τα καταφέρεις αφού η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει πείσμα και θέληση και την τύχη με το μέρος σου. Η μέρα δίνει ερωτικά ραντεβού και πολύ φλερτ. Γνωρίζεις ενδιαφέροντα άτομα που μοιράζεσαι μαζί τους πνευματική επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και θέλεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Η επικοινωνία είναι αυξημένη. Συναντήσεις με φίλους καθώς και ασχολίες που έχουν να κάνουν με εσένα. Μην το παρακάνεις όμως με την αμέλεια των υποχρεώσεων  γιατί μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση. Νέες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται. Ίσως γνωρίζεις ένα άτομο πολύ διαφορετικό από εσένα που θα κερδίσει τον θαυμασμό σου με τις διανοητικές του ικανότητες και γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα νιώθεις ότι έχεις φορτωθεί πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχεις διάφορα τρεχάματα με θέμα σπιτιού ή με οικογενειακά πρόσωπα. Μην αρνηθείς την βοήθειά σου γιατί για κάποιους είναι πολύτιμη. Στα επαγγελματικά είναι δίπλα σου συνάδελφοι και φίλοι και συνεργάζονται άψογα μαζί σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση μην τη θέσεις σε κίνδυνο για να ζήσεις μια περιπέτεια. Ναι, η ανάγκη σου για κάτι τέτοιο είναι αυξημένη. Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες που όμως δεν δείχνουν να έχουν μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Κανονίζεις υποθέσεις που έχεις αφήσει καιρό και αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Φίλοι και αγαπημένοι είναι κοντά σου. Παράλληλα έχεις εύνοια στα αισθηματικά με αποτέλεσμα να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα σε προσεγγίζουν. Διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου και τίποτα δεν είναι ικανό να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Το μεγάλο πείσμα σου όμως μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Χαμήλωσε τους τόνους και άκου και τη γνώμη τρίτων. Όσον αφορά τα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, κάνεις από κοινού πράγματα με το ταίρι σου. Ασχολείστε μαζί με το σπίτι ή διευθετείτε προσωπικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά. Τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις κάτι που είχες στο μυαλό σου καιρό και σου φαινόταν ανέφικτο. Η πειθώ σου είναι άξια θαυμασμού και η εσωτερική σου δύναμη αστείρευτη. Συναισθηματικά θέλει λίγο προσοχή η σημερινή ημέρα αφού θα έχεις την τάση να γκρινιάζεις και να θέλεις να γίνεται το δικό σου. Δεν είναι δεδομένο ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα ανεχτούν οποιαδήποτε συμπεριφορά από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα απέφυγε οποιαδήποτε διένεξη μπορεί να προκύψει στο γραφείο. Ναι μπορεί οι άλλοι να δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λες αλλά με το να λογομαχείς με ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και συνεργάζεσαι δεν καταφέρνεις κάτι. Κάνε υπομονή, μέρα είναι θα περάσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έχεις κάνει γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και σήμερα νιώθεις την αισιοδοξία και την επιθυμία να προχωρήσεις παρακάτω. Η σημερινή αστρολογική όψη βέβαια δεν είναι για σοβαρές δεσμεύσεις και σε καμία περίπτωση καταπιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά. Νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ, όμορφη διάθεση. Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις μαζί με τον άλλον, να τον γνωρίσεις από την καλή και από την ανάποδη, να ανταλλάξετε απόψεις για τη ζωή. Σε ελκύουν άνθρωποι που δεν σε καταπιέζουν, που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου και δεν γαντζώνονται επάνω σου. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις με την κοινωνικότητα και χάσεις το στόχο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι μια έντονη ημέρα με αρκετές υποχρεώσεις. Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, και δε λέω τα καταφέρνεις. Έχεις εξάλλου καταλήξει ότι χωρίς προγραμματισμό δεν μπορούν να γίνουν οι δουλειές, οπότε προσπαθείς να τα ρυθμίζεις όλα. Υπάρχουν και τα αναπάντεχα που σήμερα σου χτυπάνε την πόρτα και σε βγάζουν από το πρόγραμμα. Συναισθηματικά αν είσαι σε σχέση νιώθεις πληρότητα και υπάρχει ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος έχεις ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται. Μαγνητίζεις με την παρουσία σου και ελκύεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Ετικέτες: