• Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος04/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εστιάζεται η προσοχή σας σε όσα θέλετε.

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκρατείς θα φανείτε στις κουβέντες σας, σήμερα με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και ερωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες, θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ερωτικών και επαγγελματικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πρόταση θα σας δώσει τη βάση για να αξιοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ιδέες και δυνατότητες. Στα ερωτικά σας εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, η  όψη της ημέρας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν επρόκειτο να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Η γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι αυτό πλησιάστε το ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς. Εσείς που είστε ελεύθεροι, περνάτε σε καινούργιο στάδιο, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι έρχεται λύση παρεξήγησης, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να έρθετε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε εργασία, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε πόστο ή επιχειρησιακές κατευθύνσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Η ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις διαπραγματεύσεις σας θα καταφέρετε να διατηρήσετε το πάνω χέρι. Εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστή η κρίση σας, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στον εργασιακό σας χώρο. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχημένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, εκδηλώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η σημερινή μέρα θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά, τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Στα ερωτικά σας, μια συνάντηση και μια συνομιλία θα καταλήξει σε επιτυχία, αρκεί να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι δυνατή ερωτική ένωση.

Ετικέτες: