• Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος03/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα χρειάζεται να είστε ενδελεχής σε όλα.

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε το μέτρο στην έκφραση των απόψεών σας, ειδικά αν είστε παθιασμένοι με κάτι. Καλό είναι να αποφύγετε να διατυπώσετε συμβουλές ή/και κρίσεις, αν δεν σας ζητηθούν. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις των λεγομένων σας. Προτιμήστε να ακούσετε με προσοχή τις θέσεις των υπολοίπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεστε κάτι ή απλά το θέλετε; Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Πριν κάνετε μια αγορά που θεωρείτε «ευκαιρία», επιβεβαιώστε ότι το αντέχει ο ήδη βεβαρημένος προϋπολογισμός σας. Καλύτερα να δημιουργήσετε ένα «ταμείο», όπου θα μαζεύετε χρήματα για αυτές τις προσθήκες στην γκαρνταρόμπα ή το σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τον τρόπο που ασκείτε την όποια ηγεσία σας, το μυαλό μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια και να υπάρξει κατάχρηση κάποιας εξουσίας. Ίσως να σας διαφύγει κάτι σημαντικό, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είστε ακριβοδίκαιοι προς όλους. Προσέξτε τον τόνο που απευθύνεστε στους άλλους και φροντίστε να νιώσετε περήφανοι για την τελική έκφραση των οδηγιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μειώστε ταχύτητα για να αντιληφθείτε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε το μεγαλείο σε ό,τι βλέπετε και αγγίζετε. Ασχοληθείτε με τα απαραίτητα καθήκοντά σας από νωρίς, ώστε να τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο για να κάνετε έναν μεγάλο περίπατο. Και ίσως να προσέξετε πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει ως τώρα, το θαύμα της Φύσης.

ΛΕΩΝ

Το ηγετικό σας ταλέντο θα έχει μεγάλη ζήτηση. Πολλοί θα προσβλέπουν σ’ εσάς, για να καλύψετε κάποιο κενό εξουσίας. Κανένα πλοίο δεν πλέει αυτόνομα. Γι’ αυτό αν διαθέτετε τη γνώση και την εμπειρία επί του ζητουμένου, δεν είναι εγωιστικό να πάρετε το πηδάλιο. Μόνο φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες του καθενός και να μην πάρετε αποφάσεις χωρίς έγκριση από όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην δειλιάσετε μπροστά σε κανέναν μεγαλόστομο αλλά χωρίς έργο, είναι βέβαιο ότι διαθέτετε ανάλογα ταλέντα και εμπειρία, διαφέρετε μόνο στο θράσος να αυτοπροβάλλεστε. Αυτή είναι η στιγμή να επενδύσετε τις ικανότητές σας σε ένα εγχείρημα, αντί να το δείτε ως μέσο προώθησής σας. Αξιοποιήστε τη διοικητική αύρα της ατμόσφαιρας και προσεγγίστε ισχυρούς συμμάχους, ακόμα και για λόγους ψυχολογικής ώθησης.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε την αναγνώριση της οραματιστικής σκέψης σας, παραμερίστε τον εγωισμό, για να δείξετε στους ισχυρούς το χάρισμά σας στην ισορροπία. Περάστε στην ομάδα τις καινοτόμες ιδέες σας, δίνοντάς τους τον χρόνο να φτάσουν τη δική σας ταχύτητα. Η ενδελεχής έρευνα θα στηρίξει όσα προτείνετε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να έχετε όλες τις απαντήσεις. Το βασικό είναι να δείξετε σοβαρότητα στον χειρισμό κάθε περίστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο βαθύ είναι το συναίσθημα ή η λαγνεία σας; Θα φτάσετε κοντά στην απάντηση. Δεν θα σας ικανοποιεί τίποτα λιγότερο από επαφές ψυχικής ένωσης, γι’ αυτό εστιάσετε σε αυτές. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να έχετε το απόγευμα για το ταίρι σας και μόνο. Οι αδέσμευτοι αναζητήστε την ευγένεια και αφοσίωση, σε συνδυασμό με την σεξουαλικότητα και την περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ζεστή επαφή θα διέπει όλες τις σχέσεις σας, αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να διαχωρίσετε τη συμπάθεια από την αγάπη και τον πόθο, γι’ αυτό ίσως θολώσει κάπως η κρίση σας. Πριν δηλώσετε αποκλειστική αφοσίωση, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι νοιάζεστε βαθιά για ένα άτομο. Δεν είναι κακό να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων και όπου βγει δεσμευμένοι και αδέσμευτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε όση δημιουργική ελευθερία θέλετε στη δουλειά σας; Αν δεν λαμβάνετε όση επαγγελματική ικανοποίηση θα έπρεπε, αναζητήστε τρόπους να την βρείτε. Μια συζήτηση με ανωτέρους ή μια αναβάθμιση του γνωστικού σας πεδίου, ίσως να είναι το κλειδί. Μην περιμένετε κανέναν να το κάνει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υψώστε το ανάστημά σας και μείνετε εστιασμένοι στον στόχο. Να είστε προετοιμασμένοι για ευκαιρίες να πραγματώσετε τα όνειρά σας, ακόμα κι αν αφορούν περισσότερη ευθύνη. Φροντίστε να ξέρετε επακριβώς τι αναμένουν οι άλλοι από εσάς. Καλύτερα να ζητήσετε διευκρινήσεις, αντί να προσποιηθείτε και να αμαυρώσετε το κύρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Δεν αρκεί να είστε μόνο εσείς αφοσιωμένοι. Πρέπει πάντα να δίνετε όσα παίρνετε, γι’ αυτό ζυγίστε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για την εμπιστοσύνη τους. Από την άλλη, απαιτείτε πίστη ενώ εσείς δεν είστε παρόντες στις δικές τους ανάγκες; Η έννοια της γενναιοδωρίας είναι διπλής διαδρομής.

Ετικέτες: