• Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος27/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ορμή σας αντικαθίσταται από την ευαισθησία. Είναι καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσετε πώς αντιδρούν οι άλλοι, όταν τους απευθύνεστε τρυφερά αντί να διατάζετε. Ακόμα κι όταν είστε υποχρεωμένοι να ηγηθείτε καταστάσεων, να το κάνετε με ευγένεια και χαμηλούς τόνους. Αντί να καθοδηγείτε τους άλλους προς τις «σωστές» απαντήσεις, προτιμήστε να θέσετε ερωτήματα και να ζητάτε τη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αναζητάτε απαντήσεις στα βιβλία ή το διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το ένστικτο θα σας κατευθύνει, είτε αναρτάτε ένα κείμενο είτε θέλετε να προσεγγίσετε ένα άτομο. Μην ασχοληθείτε με την «μετάφραση» κάθε παρόρμησης, απλά συντονιστείτε μαζί της. Όχι μόνο θα είναι καινοτόμες οι σκέψεις σας, θα αντιληφθείτε και πράγματα που δεν φαντάζεστε, όσο ποτέ στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα εμπνευστείτε να κάνετε πρακτικές αλλαγές. Αρχίστε από κοστοβόρες συνήθειες, όπως την ακύρωση συνδρομών που δεν χρησιμοποιείτε. Εντοπίστε και χειριστείτε υπερβολικές ή αχρείαστες χρεώσεις στους λογαριασμούς σας και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιοποιώντας τα πολύπλευρα ταλέντα σας. Η παροχή συμβουλών είναι ένα φυσικό σας χάρισμα, το οποίο μπορείτε να αρχίσετε να χρεώνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Η αιχμηρή σας αντίληψη θα «λαμβάνει» όσα υπάρχουν ανάμεσα στις γραμμές, ώστε να προστατεύσετε ευέλικτα το συναίσθημά σας. Αν αναρωτιέστε για το πόσα πρέπει να προσφέρετε ή να δείχνετε στους άλλους, κάντε μια παύση. Ακούστε τη διαίσθησή σας και κινηθείτε μέχρι εκεί που αισθάνεστε ασφαλείς.

ΛΕΩΝ

Μην παρακάμπτετε ότι σας ενοχλεί. Μην νομίζετε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας αν δεν εκφράζεστε, γιατί όσα καταπνίγετε, κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια με ορμή, που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Αν πείτε τις θέσεις σας ήρεμα και αμερόληπτα, έχετε πολλά να κερδίσετε και αν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια σας, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμερίστε λίγο την εσωστρέφειά σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δουλεύετε ή να διασκεδάζετε μόνοι, θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ευκολία με την οποία θα κάνετε προσεγγίσεις, για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους. Ακόμα και μέσω διαδικτύου, αρκεί να είστε ειλικρινείς για να εντοπίσετε ομοϊδεάτες. Και κάθε νέα επαφή, θα είναι η αρχή για μια ευχάριστη και αποδοτική σχέση στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητούσατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση; Έφτασε. Τώρα οι φιλοδοξίες και η επικοινωνιακή σας δεινότητα, παίρνουν την ανιούσα. Μην σκέφτεστε αν θα φανείτε επιθετικοί ή θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Είναι καλύτερο να πάρετε ρίσκα και να μην κυλήσουν όπως ελπίζατε, παρά να αναρωτιέστε για καιρό «τι θα γινόταν αν…».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια πονάει, αλλά πιο πολύ, πονάει το θάψιμό της μέσα σας, πάψτε να βράζετε στο ζουμί σας. Αν σας προβληματίζει μήπως πληγώσετε κάποιο άτομο, μην βιαστείτε να στείλετε το μήνυμα «θέλω να μιλήσουμε». Συζητήστε το θέμα σας με έναν αμερόληπτο φίλο ή έναν σύμβουλο. Έτσι θα βρείτε τον σωστό και διακριτικό τρόπο προσέγγισης, χωρίς να κάνετε αμυνόμενη την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί κρατάτε κάποια άτομα σε απόσταση; Κάτι που ίσως θεωρείτε αυτοπροστασία, μπορεί να υποκρύπτει έναν βαθύτερο φόβο. Δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας η αποφυγή, πρέπει να συντονιστείτε με το συναίσθημά σας και την αιτία, το να γίνετε ευάλωτοι και να πάρετε το ρίσκο, ίσως είναι η έξυπνη κίνησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το «δύο» είναι ο τυχερός σας αριθμός αυτή την περίοδο και ενώ σας εξάπτει η σκέψη, ίσως αναρωτιέστε αν η άλλη πλευρά θα συμπράξει. Δεν θέλετε να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι καιρός να δείτε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, παρά να χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην περιμένετε να φτάσετε στα όριά σας, πάρτε χρόνο και χώρο για ξεκούραση και ανανέωση, νωρίτερα. Φροντίστε και τιμήστε τον εαυτό σας. Είστε τόσο δραστήριοι που εύκολα φτάνετε στην υπερβολή. Αλλά θα γίνετε πιο παραγωγικοί και ευέλικτοι, αν εντάξετε τακτά διαλείμματα στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκφραστείτε και λάμψτε. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας, χωρίς να ξεπεράσετε τα ενδεδειγμένα όρια ή να πιέσετε κάποιο άτομο. Ασχοληθείτε με καθετί που προάγει τη δημιουργική και ρομαντική πτυχή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην παρασυρθείτε σε δράματα άλλων.

Ετικέτες: