• Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος24/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα nα είστε δημιουργικοί, χαρούμενοι και να διασκεδάσετε.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε διχασμένοι, από τη μία θέλετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τους άλλους να πράξουν τα δέοντα σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Από την άλλη, η ορμητική σας φύση θέλει να διατηρήσει τον δημιουργικό έλεγχο σε όλα. Σίγουρα υπάρχει μια χρυσή τομή. Αυτό που πρέπει να ζυγίσετε, είναι τον αντίκτυπο του εν λόγω εγχειρήματος σε εσάς. Αν είναι άμεσος, δεν μπορείτε να ρισκάρετε κάποιον εκτροχιασμό του. Πάντως ό,τι κι αν κάνετε, πρέπει να το κάνετε με ευγένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μπερδεύετε την παρόρμηση με τη λογική. Μια παρόρμηση μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να «αναβαθμίσετε» κάπως κάποιες οικονομικές κινήσεις, αλλά μια φωνή στη ζώνη της ασφάλειας, αναφωνεί «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα». Σκεφτείτε αν υπάρχει μια μέση οδός ή ελέγξτε και πάλι τα νούμερά σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να σας παράσχει σιγουριά και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ατομική σας «λογοκρισία» μπορεί να αποφαίνεται ότι οι σκέψεις σας συνάδουν με την εκάστοτε περίπτωση. Αλλά μια αντίθεση, συστήνει να κάνετε μια παύση. Έτσι κι αλλιώς δεν νιώθετε ευφράδεις όσο συνήθως. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα για να συντονιστείτε εσείς με όλους τους άλλους. Η ανταπόκριση θα αποδείξει αν έχετε δίκιο ή όχι. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να φανείτε διστακτικοί παρά να βιάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμείνετε αισιόδοξοι για μια διαφωνία με ένα στενό σας άτομο. Κάποιες φορές, η καλύτερη οδός επίλυσης είναι να αφήσετε να βρει τη ροή της. Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να συντονιστείτε με τις ανώτερες αξίες σας. Φροντίστε να μην τις παρακάμπτετε, στο όνομα της φιλίας ή της αγάπης. Η ακεραιότητά σας αποτελεί την μεγάλη αλήθεια σας.

ΛΕΩΝ

Μην ακολουθήσετε τον ρυθμό που θέλουν να σας επιβάλλουν άλλοι. Ξέρετε πολύ καλά πώς θα οδηγήσετε τα εγχειρήματά σας στην επιτυχία. Εσείς θα αποφασίσετε αν πρέπει να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο σε κάτι, για να ολοκληρωθεί και να μην σας απασχολεί. Αφού τελειώσετε, μπορείτε και να το γνωστοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η καταξίωσή σας θα κάνει τους εορτασμούς πιο γλυκούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να επιλύσετε ακόμα και δύσκολες καταστάσεις. Αρκεί να βγάλετε τα ρόδινα γυαλιά σας και να σηκώσετε τα μανίκια. Η φαντασία σας, μπορεί να σας δείχνει μόνο τις αίσιες πτυχές, αλλά θα ρίξετε και μια δεύτερη ματιά. Όταν αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει η έννοια της τελειότητας, τα επόμενα βήματά σας θα είναι πιο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Όλοι γνωρίζουν την ευγενική φύση σας της προσφοράς, αλλά έχετε σκεφτεί ότι αντί να βοηθάτε κάποιους ανθρώπους, τους αποδυναμώνετε; Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα της τόσης συμπόνιας σας. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Δοκιμάστε να μείνετε μια φορά μόνο παρατηρητές, για να ανακαλύψετε αν θα βρουν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις, δεν μπορείτε να αλλάξετε εσείς τη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση τους. Αν κάποιοι δεν κατανοούν ή δεν ξέρουν ότι χρειάζονται βοήθεια, μην παρεμβαίνετε. Μια σύγκρουση, θα υπογραμμίσει κάποιες ανισορροπίες στο περιβάλλον σας. Δώστε στους ανθρώπους χρόνο και χώρο να σκεφτούν. Ξέρουν ότι είστε δίπλα τους, όταν και αν σας χρειαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας και ετοιμάζετε βαλίτσες. Αλλά πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε ξανά το πορτοφόλι και τις υποχρεώσεις σας. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όπως και τη στιγμή που θέλετε. Για όλα υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να σας κάνουν εξίσου χαρούμενους, χωρίς να επηρεάσουν τον προγραμματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δηλώστε όσα πραγματικά λαχταράτε. Θέλετε πιο πολύ να βρεθείτε με τους φίλους σας ή να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας; Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι καταναγκαστικά, αρκεί να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα δικά σας ζητούμενα. Εσείς θέλετε τα όριά σας, άρα δεν πρέπει να τα ξεπερνάτε οι ίδιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά σπουδαίο για ένα άτομο; Απελευθερώστε το! Ακόμα κι αν σας πείραξε με κάτι στο παρελθόν, απλά συγχωρήστε. Μην κάνετε καμία άλλη νύξη ή αναφορά στο θέμα. Να είστε βέβαιοι ότι η άλλη πλευρά θα αντιληφθεί άριστα όσα δεν λέτε. Και αν έχετε κρίνει σωστά, θα το εκτιμήσει και δεν θα επαναλάβει κάτι ανάλογο. Ο αιφνιδιασμός θα σας δώσει το πάνω χέρι.

ΙΧΘΥΕΣ.

Διαφυλάξτε τα όρια της γαλήνης σας, να εστιάσετε στην επαναφόρτιση της ενέργειάς σας. Μπορεί κάποιοι φίλοι να παρέμβουν και να σας χαλάσουν τη στιγμή. Αλλά τίποτα δεν σας υποχρεώνει να απαντήσετε άμεσα στα μηνύματά τους. Εξάλλου, σίγουρα θα είστε καλύτεροι σύμβουλοι αν είστε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι.

Ετικέτες: