• Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Ιούλιος22/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οργανωθείτε καλύτερα αλλά να διασκεδάσετε και λίγο.

ΚΡΙΟΣ

Βγείτε απ’ όπου κι αν κρύβεστε, περάσατε έναν μήνα με διακριτικές δράσεις. Αυτό είναι το έναυσμα για να βγείτε ξανά στο προσκήνιο, να βρεθείτε με κόσμο και να διασκεδάσετε, όσο επιτρέπουν οι υγειονομικοί περιορισμοί. Η τόνωση της φήμης σας αλλά και του ρομάντζου, θα είναι πιο εύκολοι στόχοι ειδικά για τους αδέσμευτους. Όσοι είστε δεσμευμένοι, να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν περνάτε τα βράδια με το ταίρι σας και φίλους στο μπαλκόνι, πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τινάξτε το χαλάκι της εξώπορτάς σας, από εκεί θα οριοθετηθεί ο κόσμος σας για τον επόμενο μήνα, καθώς κεντρίζεται η ανάγκη σας για «φώλιασμα». Αυτή είναι η παρότρυνση να χαλαρώσετε λίγο, ακόμα κι αν δεν είχατε συνειδητοποιήσει πόσο χρειάζεστε μια ανάπαυλα. Φυσικά θα θέλετε να συναντάτε φίλους και να διασκεδάζετε, ωστόσο θα αποζητάτε και την αποσυμφόρηση για να διαβάζετε ή να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τις διακοπές σας, για να δώσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανθρωποκεντρική σας φύση κραυγάζει να της δώσετε περισσότερη σημασία. Είναι ώρα να γίνετε και πάλι πιο εξωστρεφείς, να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τον κύκλο σας. Μόνο προσέξτε να μην γίνετε σπάταλοι, δαπανώντας όσα εξοικονομήσατε με πολύ κόπο. Θα περάσετε καλύτερα αν εστιάσετε σε ενθουσιώδεις συζητήσεις και στο περιπετειώδες πνεύμα σας. Κρατήστε ελαστικό το πρόγραμμά σας, γιατί θα συναντήσετε πολλούς ομοϊδεάτες αναπάντεχα. Και αυτές οι γνωριμίες θα έχουν προοπτική, σε δημιουργικό ή και ρομαντικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαύστε το τελευταίο κομμάτι της τούρτας σας και κάντε την πιο σπουδαία ευχή σας. Η δική σας γενέθλια περίοδος έφτασε στη λήξη της και πρέπει να στραφείτε σε όσα αμελήσατε από τις 20 Ιουνίου. Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά δραστήρια και ενεργητική φάση, αρκεί να μην μείνετε μόνο στους ευσεβείς πόθους. Στήστε ένα καινούργιο σχέδιο, ανανεώστε τα τετριμμένα προγράμματα και αρχίστε να αξιοποιείτε τη δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Ανοίγει η δική σας γενέθλια εποχή και απαιτεί να στήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα ανανέωσης της ενέργειάς σας. Αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας, απελευθερωθείτε από όσα και όσους καθυστερούν την πορεία σας. Ξεχάστε κάθε ενοχή και πικρία μέχρι τις 22 Αυγούστου, ασχοληθείτε μόνο με την έμπνευση για τα επόμενα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε η στιγμή να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 22 Αυγούστου για να επεξεργαστείτε όσα βιώσατε αλλά και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και ακαταστασίες. Είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο, αρκεστείτε στην εύρεση υγειών τρόπων να εκτονώνετε την ένταση και να απαλλαγείτε από καθετί αναποτελεσματικό. Θα θέλετε να είστε σε άρτια φόρμα, όταν ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Ξεμουδιάστε τα κοινωνικά σας φτερά, περιοριστήκατε αρκετά τον τελευταίο μήνα αλλά πλέον η εσωστρέφεια θα πάρει τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους του κύκλου σας που έχουν δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα, σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης σας. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να εντοπίσετε ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα ενδιαφέροντά σας, από τα χόμπι μέχρι τον ακτιβισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει δράση. Τώρα δικαιούστε να εστιάσετε μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματα, φροντίζοντας να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διεύρυνση. Αν τα σχέδιά σας χρειάζονται στήριξη, αναζητήστε τη διαδικτυακά μέσα από τον ευρύ κύκλο σας. Πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε συναρπαστική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νιώθετε να έχετε κολλήσει, ευθύνεται η κοντόφθαλμη σκέψη σας. Μέχρι τις 22 Αυγούστου έχετε περιθώριο να εξερευνήσετε τον κόσμο και να επεκταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Αναζητήστε μέρη που σας συναρπάζουν, κεντρίστε γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Να θυμάστε ότι αν νιώσετε κάποιον περιορισμό, θα είναι στο μυαλό σας και μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια χαλαρωτική περίοδος αρχίζει για εσάς. Τώρα περιοριστείτε σε λίγες και καλές παρέες, που ίσως κάποιες να γίνουν και στενότερες. Το ζητούμενο σας θα είναι οι επαφές με μακροχρόνια προοπτική, γι’ αυτό ενδώστε στη διάθεση πολύωρων συζητήσεων μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για νέες ιδέες, καθώς τώρα θα κεντριστεί και η μυστικιστική σας πτυχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις μπαίνουν στην κορυφή της πυραμίδας τω προτεραιοτήτων σας. Ακόμα και οι πιο ανεξάρτητοι θα αποζητήσετε το ρομάντζο, την οικειότητα και την αφοσίωση. Αλλά να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και θα λάβετε ό,τι δώσετε. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και εκφράστε ακόμα και τα πιο μύχια όνειρά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Βάλτε τα αθλητικά σας και πιάστε τα βαράκια σας, τώρα μπορείτε να επιστρέψετε σε πορεία ευημερίας. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε τους στόχους που έχετε για το σώμα και το πνεύμα σας, όσον αφορά τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας. Η επίτευξή τους θα αρχίσει με μικρά βήματα, γι’ αυτό απελευθερωθείτε από ό,τι δεν αποδίδει και εμπνευστείτε από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα βιώνετε.

Ετικέτες: