• Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, είναι καιρός να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες μας, μιας και έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε. Και τα άτομα με επιρροή στη λίστα επαφών σας, θα σας ωθήσουν πρόθυμα στην κλίμακα της ιεραρχίας, αλλά πρέπει να ζητήσετε τη συμβολή τους. Αν δεν διαθέτετε κάποιον μέντορα στο περιβάλλον σας, αυτή είναι η στιγμή να αδράξετε ευκαιρίες στο διαδίκτυο και να προσεγγίσετε ιδιαίτερους ανθρώπους. Θα σας ωφελήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αν προσφέρετε υπηρεσίες αφιλοκερδώς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχή σας τώρα είναι «την αλήθεια και μόνο την αλήθεια». Μην αρκεστείτε σε τίποτα επιφανειακό, τολμήστε να βουτήξετε βαθιά για να ανακαλύψετε όσα χρειάζεστε. Ελέγξτε την εγκυρότητα των πληροφοριών σας, καθώς πολλοί μπορεί να σας πουν μόνο όσα θα θέλατε να ακούσετε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή να κάνετε συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάντα τα μυστικά πληγώνουν κάποιον τελικά. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, ανάμεσα στο να κάνετε αποκαλύψεις από αφοσίωση και στο να εμπλέκεστε στις υποθέσεις άλλων. Έχετε να επιλέξετε, από τη μία πλευρά είναι η αξιοπιστία σας, από την άλλη διακυβεύεται το κύρος κάποιου. Αρχίστε αποφεύγοντας οτιδήποτε εντάσσεται στη σφαίρα του κουτσομπολιού, μπορεί κάποιος να δοκιμάζει την εχεμύθειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθίστε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων. Ακόμα κι αν κάποιος φαντάζει αμετακίνητος στις θέσεις του, το χάρισμά σας στην πειθώ είναι οξυμένο. Θα χρειαστούν κάποιες υποχωρήσεις, αλλά πρέπει να μείνετε πιστοί στις αρχές σας. Η επιμονή σας θα είναι το μέσο για να βγείτε στρατηγικά νικητές, έχοντας καταλήξει στις ενδεδειγμένες λύσεις για όλες τις πλευρές.

ΛΕΩΝ

Μειώστε ταχύτητα. Όσο κι αν νιώθετε έτοιμοι να εφορμήσετε, αν παραλείψετε σημαντικά στοιχεία θα στραφούν όλα εναντίον σας στη συνέχεια. Δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, ορμώμενοι από εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντ’ αυτού, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ερευνήστε κάθε πτυχή των θεμάτων σας. Αργότερα θα είστε ευγνώμονες γι’ αυτή τη διαδικασία, που είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ώρα να προβληθείτε, αυτό επιτάσσει μια σύμπραξη «δημοσιότητας». Το όνομά σας φωταγωγείται, γι’ αυτό φροντίστε να είναι οργανωμένα και ενημερωμένα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα λάβετε πολλά μηνύματα, τόσο για προσκλήσεις όσο και για επαγγελματικές ευκαιρίες. Μην αμελήσετε να εκφράσετε δημοσίως την εκτίμησή σας σε συμμάχους και θαυμαστές σας. Το καλό κάρμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει και να εξελίσσεται.

ΖΥΓΟΣ

Σπιτικό για εσάς είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας. Μοιραστείτε την αγάπη σας με τους δικούς σας ανθρώπους, τιμήστε τις σχέσεις σας με μικρές κινήσεις τρυφερότητας. Δώστε μια πιο οικεία χροιά σε κάθε επαφή σας, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Εκφράστε σε άτομα που ξέρετε ότι περνούν δύσκολα, την προθυμία να τα ακούσετε χωρίς διακοπές ή κριτική. Ένα μήνυμα έγνοιας είναι επίσης όμορφο, ακόμα κι αν δεν απαντήσουν άμεσα, θα εκτιμήσουν την ευγενική χειρονομία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρείτε τη γενναιοδωρία ένα θαυμάσιο χάρισμα για το οποίο αναμένετε ανταλλάγματα; Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι έτσι. Για ό,τι συνοδεύετε με προσδοκίες, δημιουργείτε έδαφος για απογοητεύσεις. Είναι καιρός να στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων, να δίνετε χωρίς να προσβλέπετε να πάρετε. Η εμπιστοσύνη και η ισορροπία στο «δούναι και λαβείν», είναι αξίες που κατακτώνται με εξάσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ωραιοποιείτε τον τρόπο που ξοδεύετε. Είναι καιρός να κοιτάξετε ρεαλιστικά τις οικονομικές σας πρακτικές. Σίγουρα αρχικά απαιτείται ένας έλεγχος των δαπανών σας, για να συνειδητοποιήσετε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Αν κοιτάξετε πίσω, θα διαπιστώσετε ότι έχετε προοδεύσει περισσότερο σε φάσεις υπομονής και προοπτικών. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε πιστά το καινούργιο πλάνο που θα στήσετε. Έτσι θα επιστρέψετε σε πορεία κερδών πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάψτε να σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργειά σας. Οι προσωπικοί σας στόχοι δεν πρέπει να αποτελούν μια καθημερινή μάχη. Απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνει και θα απλοποιήσετε τα όνειρά σας και δεν χρειάζεται να πορεύεστε μόνοι. Η σύμπραξη με τα κατάλληλα και ικανά άτομα, θα σας ανακουφίσει από το μεγάλο βάρος που κουβαλάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε κάθε τομέα αλληλεξάρτησης, είναι πιθανό να θολώσουν οι γραμμές των ορίων. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να βοηθήσετε φίλους ή αγαπημένους, δεν μπορείτε να σώζετε πάντα τους άλλους. Χωρίς να τους παραμερίσετε, προτιμήστε να τους θέσετε ερωτήματα που θα τους οδηγήσουν σε βοηθητικά συμπεράσματα. Κρατήστε τους το χέρι και για να τους στηρίξετε, αλλά πρέπει να ενδυναμωθούν και να γίνουν αυτάρκεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι κακό να μοιράζεστε τη σκηνή με άλλους, αφού σας αρέσει να έχετε κόσμο γύρω σας, ας είστε συμπρωταγωνιστές. Δείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της πτυχής. Κάθε είδους ανταλλαγή ιδεών θα φέρει δημιουργική ροή, γι’ αυτό αποφύγετε να μπερδέψετε τον οίστρο με ρομαντικές σπίθες, λίγο φλερτ δεν βλάπτει, αλλά μπορείτε να το εξερευνήσετε και αργότερα.

Ετικέτες: