• Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος16/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εντοπίστε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να σας αναγκάσουν να ταξιδέψετε με τις σκέψεις σας στο προσωπικό και συναισθηματικό σας χθες, να αναπολήσετε σημαντικές στιγμές από την επαγγελματική σας πορεία, να φέρετε στο μυαλό σας την επανασύνδεση που περιμένετε. Κάντε δυναμικές και σοφές επιλογές, ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα σημαντικά και ουσιαστικά θέματα της σχέσης σας και όχι με τις ανούσιες εκρήξεις με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις, οι εικόνες και οι επιθυμίες σας γίνονται περισσότερο ενθουσιώδεις, ώριμες και σαφείς και είναι πολύ πιθανό να αποστομώσουν τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες των κοντινών σας ανθρώπων και των συναδέλφων σας. Είναι μια ιδανική ημέρα για να επιβάλλετε τις απόψεις, τις ιδέες και τα εσωτερικά σας θέλω και να κερδίσετε την αποδοχή και την καταξίωση που προσδοκάτε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, επιστρατεύοντας περισσότερη διπλωματία και επικοινωνιακή ευλυγισία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινηθείτε με περισσότερη συναδελφικότητα, αισιοδοξία και ομοψυχία, παίρνοντας κοινές αποφάσεις με τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα, έτσι ώστε να υπάρξουν θετικές, ευχάριστες ανατροπές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είστε δραστήριοι, έξυπνοι και ευρηματικοί, εκμεταλλευτείτε την μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες οι αδέσμευτοι με μια καινούρια γνωριμία, για να αγκαλιάσετε το άλλο σας μισό με έντονο πάθος και αφοσίωση οι ζευγαρωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε σήμερα τις προσωπικές, επαγγελματικές μάχες που προγραμματίζετε εδώ και καιρό και δρέψτε τους καρπούς των κόπων σας, είτε αυτοί αφορούν στην δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Οργανωθείτε και επενδύστε στο κοφτερό σας μυαλό και την ευστροφία της σκέψης σας, επικεντρωθείτε στις μικρολεπτομέρειες και τις ανάγκες του δεσμού σας που δημιουργούν αποστάσεις με το ταίρι σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

ΛΕΩΝ

Επενδύστε σήμερα στην εξυπνάδα, την ευστροφία σας και το κοφτερό σας μυαλό, για να δημιουργήσετε τις ευνοϊκές προϋποθέσεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή για να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε για το κοντινό μέλλον. Είναι μια άκρως ερωτική ημέρα για τους αδέσμευτους, για να φλερτάρετε επιτυχημένα με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι, απολαύστε την τρυφερότητα και την δοτικότητα του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεστε περισσότερο μεθοδικοί και πρακτικοί σήμερα, δημιουργείτε κλίμα σταθερότητας και αξιοπιστίας στο περιβάλλον που κινείστε, συνεργάζεστε άριστα με τους συναδέλφους και τον ερωτικό σας σύντροφο, επιδιώκετε την ισορροπία και την γαλήνη στην συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανό να ευνοήσει ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά, να βοηθήσει σε μια συζήτηση με το ταίρι σας για να παρθούν κοινές, σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Σας περιμένει μια άκρως δραστήρια και δημιουργική μέρα. Η μέρα φωτίζει τις καινούριες σας ιδέες και τις επιδιώξεις σας για το άμεσο επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, φέρνοντας την επιτυχία και την χαρά στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση του παρελθόντος, μια επανένωση που περιμένετε είτε με επικοινωνία, είτε με συνάντηση, γι’ αυτό μην αιφνιδιαστείτε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είσαστε αρκετά αποδοτικοί στην δουλειά σας και πολύ παραγωγικοί σε ιδέες, προτάσεις και φιλοδοξίες που μπορούν να βρουν ανταπόκριση και υποστήριξη από τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκέφτεστε αποκλειστικά και μόνο την ουσία μιας κατάστασης που σας απασχολεί στην συναισθηματική σας ζωή, γίνεστε περισσότερο ώριμοι από ποτέ, για να αντιμετωπίσετε τυχόν λάθη, προβλήματα ή μπερδέματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας, κερδίζοντας το στοίχημα με τον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε το υπεροπτικό σας ύφος σήμερα, προς τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα, για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις που μπορεί να μην ισχύουν, για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και εντάσεις που ίσως αποβούν μοιραίες σε μια σημαντική σας κοινωνική ή ερωτική σας σχέση. Ίσως είναι η πιο δημιουργική ημέρα του μήνα για σας, δείξτε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα σας και τον ερωτισμό σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με εμπιστοσύνη και τρυφερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαπρέπετε σήμερα σε ένα σοβαρό και σημαντικό θέμα που αφορά κυρίως στην δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα, αποκτάτε την στήριξη και την συμπαράσταση συναδέλφων και αγαπημένων σας προσώπων, ισχυροποιείτε τη θέση σας στο περιβάλλον που κινείστε. Βρείτε μόνιμη λύση στα προβλήματα και τις δυσκολίες που μαστίζουν την ερωτική σας ζωή, βάλτε έντονα χρώματα πάθους, χαράς και συντροφικότητας στον δεσμό σας, απομακρύνετε την γκρίνια και τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε αρκετά εγκρατείς και ισορροπημένοι στην επικοινωνία σας σήμερα με τους συνεργάτες και με τις διαπροσωπικές σας επαφές. Αποκτάτε περισσότερη υπευθυνότητα στην δουλειά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, συζητάτε με έντιμη και ειλικρινή διάθεση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με οικονομικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δείτε περισσότερο με την λογική και τον ρεαλισμό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με μια σημαντική σας προσωπική σχέση και απαλλάξτε τη ζωή σας από διλήμματα και σύνθετες παγίδες. Αφιερώστε χρόνο και χώρο από τον εαυτό σας για να διευθετήσετε τις αδικίες και τα παράπονα με το ταίρι σας, χωρίς να εκρήγνυστε και να υπερβάλλετε, ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ετικέτες: