• Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος15/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πράγματα, αρκεί να εστιάσετε σε αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Η σιωπή μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη τακτική στις επικοινωνίες σας. Το τελευταίο που σας χρειάζεται, είναι να εμπλακείτε σε διαμάχες με συγγενείς ή ανωτέρους σας. Καλύτερα να παραμείνετε αθόρυβοι και διακριτικοί, παραμερίζοντας όποιο δράμα τεκταίνεται γύρω σας. Αλλά αν χρειαστεί να δώσετε εσείς «εξετάσεις» αφοσίωσης, κάντε ό,τι χρειαστεί για να τις περάσετε θριαμβευτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα; Η συνήθως ισορροπημένη κρίση σας μπορεί να θολώσει κάπως, η παρορμητική ενέργεια που θα σας διέπει, μπορεί να σας παρασύρει να υποπέσετε σε σφάλματα. Παράλληλα, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε κανέναν και για τίποτα πριν να είστε απόλυτα γνώστες όλων των δεδομένων. Αφήστε τον χρόνο και τη γλώσσα του σώματος να αποδείξει ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθατε έτοιμοι να κάνετε μια τολμητή κίνηση; Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετες δράσεις μπορεί να μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας ή να εγείρουν αμφιβολίες για τις θέσεις σας. Επειδή θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις χρυσές τομές, είναι πιο συνετό να αναβάλετε ό,τι μπορεί να αναβληθεί. Στραφείτε στους ανθρώπους που πάντα σας στηρίζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Αυτοί θα βοηθήσουν να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από αυτά τα ταραγμένα νερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως πού μπορεί να φτάσει η καλή σας διάθεση να φροντίζετε τους άλλους; Οι άνθρωποι γύρω σας θα φουντώνουν το δράμα, εσείς θα προσπαθείτε να κατευνάσετε τα πνεύματα, αλλά είστε μόνο ένας άνθρωπος. Αντί να εμπλακείτε σε υποθέσεις και υποχρεώσεις άλλων, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Η ξεκούραση θα σας κάνει πιο αποδοτικούς για τη συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Δεν είστε υποχρεωμένοι να ζείτε με γνώμονα τις επιταγές των άλλων. Αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους, αρκεστείτε στο να προτείνετε τρόπους δράσης ή να τους ενθαρρύνετε να προχωρήσουν. Μήπως ασχολείστε με τα προβλήματα άλλων, περισσότερο απ’ όσο οι ίδιοι; Είναι καιρός να μαζέψετε τα κοινωνικά σας φτερά και να εστιάσετε στη δική σας επαναφόρτιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι που ξεκινά ως αθώο φλερτ μπορεί να πάρει ανέλπιστες διαστάσεις. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, φροντίστε να ξέρετε πού είναι ο πυροσβεστήρας όπου βρεθείτε. Να είστε ειλικρινείς με τις πράξεις και τις προθέσεις σας για να μην παρερμηνευτούν. Το ζητούμενό σας είναι να σαγηνέψετε, όχι να σοκάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε σαν να γίνεται μέσα σας μάχη στο πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας; Εκεί που προσεγγίζετε την κατανόηση των δεδομένων σας, η τελειομανία απαιτεί να την εντάξετε στην εξίσωση. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας ώστε να εξαλείψετε τις όποιες αμφιβολίες. Εξίσου βοηθητική θα είναι και η απελευθέρωσή σας από κάποιες ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ανεμίσετε το λάβαρο της ανεξαρτησίας σας. Μιας και η παραγωγικότητά σας θα είναι πιο αργή, είναι καλή στιγμή για μια ανάπαυλα ώστε να κινηθείτε πιο αυθόρμητα. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε με έναν καινούργιο φίλο ή συνεργάτη. Αξιοποιήστε επίσης αυτή την ενέργεια για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με έναν φίλο ή γείτονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Με το ένστικτό σας πιο δραστήριο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε τα ύποπτα κίνητρα ή αδικαιολόγητα κόστη από πλευράς τρίτων. Αναγκάστε τους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και ελέγξτε πολύ προσεκτικά τα νούμερα. Έτσι θα αποφύγετε να πληρώσετε κάτι παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε τις μάχες ισχύος στο περιβάλλον σας. Κυρίως, γιατί θα σας αναγκάσει να βγάλετε τη μάσκα του μάρτυρα. Αν πιέζεστε να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι σας, είναι επειδή εσείς δεν ήσασταν παρόντες όταν σας χρειάστηκαν οι άλλοι. Επιστρατεύστε την ευγένεια και την ταπεινότητα, για να απολογηθείτε όπου πρέπει και μετά να εκφράσετε τις ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διχάζεστε ανάμεσα στη φροντίδα των υποχρεώσεων ή του εαυτού σας; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αναπληρώσετε όσο ύπνο σας λείπει για να επαναφορτιστείτε. Ενημερώστε τους συνεργάτες σας πώς θα σας βρουν αν προκύψει κάτι απρόβλεπτο. Και μετά χαρίστε σε εσάς την ξεκούραση που αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μέχρι ποιου σημείου είστε διατεθειμένοι να ταλαντεύεστε; Δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχασε τη διάθεση να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Είτε είστε εσείς το αντικείμενο του πόθου κάποιου, που δεν σας εμπνέει ακόμη εμπιστοσύνη. Προτιμήστε να αποφύγετε τα σοβαρά ξεκαθαρίσματα για σήμερα, λίγο χιούμορ θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα.

Ετικέτες: