• Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος13/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πανέτοιμοι να οικοδομήσετε την αυτοκρατορία σας. Οραματιστείτε τον εαυτό σας στην κορυφή, όποια κι αν είναι για εσάς, αλλά όσο κι αν απολαμβάνετε τη δουλειά, δεν πρέπει να υποτιμάτε την αξία σας και να μην νοιάζεστε για τα έσοδα. Μήπως πρέπει να αυξήσετε τα κοστολόγια ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας; Το χρήμα είναι το μέσο να πετύχετε, όλα εξαρτώνται από τον χειρισμό του. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες εστιάστε στο να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε άτομα της συνήθειας αλλά δεν πρέπει αυτή να σας περιορίζει. Είναι η στιγμή να καθορίσετε πόσο θέλετε να εξελιχθείτε κατά το 2021 και σε ποιους τομείς. Αν λαχταράτε ένα νέο σπιτικό, το ταίρι της ζωής σας ή κάτι εξίσου σπουδαίο, ένας είναι ο κανόνας. Διευρύνετε την έρευνά σας προς κάθε κατεύθυνση, έξω από τα συνήθη μέρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμαστείτε να ανάψετε φωτιές, αυτή η ώθηση θα δράσει προς δύο κατευθύνσεις για εσάς. Η πρώτη θα αφυπνίσει τον μαγνητισμό σας για να βγάλετε και να κάψετε τις πιτζάμες και να ντυθείτε σαγηνευτικά, όσο πιο όμορφοι δείχνετε, τόσο πιο όμορφα νιώθετε και έλκετε θαυμαστές. Η δεύτερη κατεύθυνσή σας αφορά τις επενδύσεις. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, μέσω μιας αύξησης ή ενός νέου εγχειρήματος. Το χρήμα φέρνει χρήμα, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο σε έξι μήνες από τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αγάπη είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, γι’ αυτό είναι εξαιρετικό να λαμβάνετε όσα προσφέρετε, αρχίστε να αναζητάτε τις σχέσεις με διάρκεια και ολοκλήρωση. Φυσικά αυτό απαιτεί να είστε δεκτικοί σε καινούργιους τύπους ανθρώπων, μιας και τα ετερώνυμα έλκονται. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, στοχεύστε στη «σύμπραξη». Δεν αποκλείεται να συνεργαστείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα ενώσετε τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ

Στραφείτε στα τονωτικά ροφήματα και ξετυλίξτε το χαλάκι της γιόγκα, η προσωπική σας φροντίδα γίνεται προτεραιότητα. Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και ευεξίας που θα το απολαμβάνετε. Πρέπει να ασκήστε σε τακτή βάση, ακόμα και μέσω διαδικτύου με έναν προπονητή ή μια ομάδα ενθάρρυνσης. Επιλογές με περισσότερα λαχανικά και πρωτεΐνες, θα κάνουν θαύματα στο σώμα και τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σηκώστε την αυλαία. Για κάποιους, μπορεί να αφορά την ανανέωση των διαδικτυακών σελίδων και της γκαρνταρόμπας τους. Να κάνετε τολμηρές επιλογές, τόσο στα χρώματα όσο και στα μοτίβα. Αυτή η εξωστρέφεια θα τονώσει και το θάρρος σας στην ερωτική αρένα. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε νέα σχέση, να εξελίξετε την υπάρχουσα ή και να αποκτήσετε απογόνους.

ΖΥΓΟΣ

Ενδώστε στην παρόρμηση να ανανεώσετε τους χώρους σας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, έχετε ανάγκη να φέρετε και το περιβάλλον σας κοντά στη δική σας νέα εκδοχή. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, ενημερώστε τις διαδικτυακές σας επαφές για να σας κάνουν προτάσεις. Δεν αποκλείεται να βρείτε την ιδανική επιλογή πριν λήξει ο μήνας. Η συμβουλή των άστρων είναι να κάνετε τις επισκέψεις σας στις υποψηφιότητες μέρα και βράδυ, για να νιώσετε ασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη επαφής με την κοινότητά σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να μάθετε όσα τεκταίνονται στην περιφέρειά σας, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Υποστηρίξτε τα τοπικά καταστήματα, προσφερθείτε να βοηθήσετε ηλικιωμένους ή παιδιά που χρειάζονται ενίσχυση ή μαθήματα. Αυτό το νέο φεγγάρι αφορά και τις μετακινήσεις, άρα δεν αποκλείεται να αποκτήσετε νέο μεταφορικό μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι το χρήμα μπορεί να αλλάξει τα πάντα δεν είναι αρνητική θέση. Τώρα πρέπει να μελετάτε τα ψιλά γράμματα σε κάθε συνδιαλλαγή, ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν αχρείαστες ή υπερβολικές χρεώσεις. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση. Στείλτε περισσότερα βιογραφικά, ενημερώστε τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκυρία ευνοεί κάθε επαγγελματικό και επιχειρηματικό νέο εγχείρημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε τους στόχους σας για το 2021. Μην έχετε κανέναν ενδοιασμό για να εστιάσετε στα ζητούμενά σας, να πάρετε ακόμα και υπολογισμένα ρίσκα. Για κάποιους είναι η ευκαιρία να ανανεώσουν άρδην τη ζωή τους και να αναζητήσουν νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα να μειώσετε την ταχύτητά σας, όσο μακριά κι αν είναι η λίστα των υποχρεώσεών σας, παραμερίστε τη και κάντε ένα διάλειμμα. Είναι η στιγμή να αφυπνίσετε το πνεύμα σας, να λάβετε διαφωτίσεις και δημιουργικά ερεθίσματα. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα θα κάνουν θαύματα στη διαίσθησή σας, ίσως και για κάποιες μεταβάσεις που πρέπει να κάνετε. Μπορεί να έχει λήξει η χρησιμότητα ενός τομέα της ζωής σας, μην καθυστερείτε την εξέλιξή σας, ακόμα κι αν αυτή η απώλεια σας στενοχωρεί αρχικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Πόσο καιρό έχετε να επιθεωρήσετε τις στενές σας σχέσεις; Το σύμπαν σας καλεί να κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και τον τομέα σας των συνεργασιών. Όσοι είναι γύρω σας, διαμορφώνουν τη ζωή και τις δράσεις σας. Αν υπάρχουν ενεργειακά «βαμπίρ» και άσπονδοι φίλοι, αυτή είναι η στιγμή να απομακρυνθούν. Οι ομαδικές δράσεις με τους σωστούς συμμάχους, είναι αυτές που θα σας φέρουν ευμάρεια μέσα στο 2021.

Ετικέτες: