• Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος08/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δυναμισμός και κινητικότητα συμβαδίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να μπείτε σε μια ζωτική περίοδο για πολλούς τομείς της ζωής σας, ξέρετε ακριβώς ποια είναι τα ζητούμενα σας, άρα μπορείτε να διαμορφώσετε και τους τρόπους που θα τα διαχειριστείτε. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα, χωρίς να χάνετε το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Θα νιώσετε ότι κάθε επιπλέον κίνηση σας φτάνει πιο κοντά στα οράματα για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε δυναμικές κινήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, η θετική οπτική θα βελτιώσει σημαντικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Αξιοποιήστε τη θετική ατμόσφαιρα για να κάνετε και καινούργιες γνωριμίες, που θα ανορθώσουν πολύ τη διάθεσή σας στην καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάψτε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα, τα άστρα σας καλούν να κάνετε καίριες αλλαγές σε πολλούς τομείς, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις κατά πρόσωπο. Αν δεν το κάνετε, η πίεση θα αρχίσει να καταπονεί τα όριά σας και να επηρεάζει την πνευματική σας διαύγεια. Αυτό που χρειάζεται, είναι να κάνετε λίγα βήματα πίσω για να κοιτάξετε ρεαλιστικά τη ζωή σας. Τότε θα μπορέσετε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας, παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στην κατάκτηση της ευτυχίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις ανακτούν την ταχύτητα και τη διαύγεια που θέλατε, αυτό βοηθά να βλέπετε πιο συνολικά, τόσο τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, αφιερώστε χρόνο στους δικούς ανθρώπους για ανέμελες συζητήσεις. Ο δυναμισμός σας επανέρχεται και σας γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας και ωθούν την αίσια εξέλιξή σας.

ΛΕΩΝ

Μήπως μια ροπή σας στον υλισμό είναι πιο έντονη απ’ όσο πρέπει; Είναι απαραίτητο να μειώσετε άμεσα τη μανία σας για αγορές, γιατί η ικανοποίηση είναι στιγμιαία και δεν γεμίζει τα άλλα «κενά» σας. Αν φτάσετε στο σημείο να το αντιληφθείτε με άσχημο τρόπο, θα είναι δύσκολο να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Αν στραφείτε στο να εργάζεστε πιο αποδοτικά, θα εισπράττετε περισσότερα και θα αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Στο μεταξύ, θα σας κάνει καλό να καταλήξετε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας. Και δεν βρίσκεται στα υποκατάστατα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η εξωστρέφεια σας είναι ιδιαίτερα ανορθωμένες, με τόση ενέργεια και αποφασιστικότητα, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Η ελπίδα ανορθώνει τη διάθεσή σας και θα σας φέρει κοντά σε πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Μην ξεχάσετε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για κάθε καλό αποτέλεσμα, με ένα μικρό δωράκι.

ΖΥΓΟΣ

Είναι επιβεβλημένο να δώσετε περισσότερη σημασία και χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, κάποια άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος χρειάζονται βοήθεια και η παρουσία σας θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της σχέσης σας. Αναζητήστε τις λύσεις που απαιτούν οι συγκυρίες, για να επανέλθει η γαλήνη και η αρμονία στον κύκλο σας. Ανακουφισμένοι και πιο αναζωογονημένοι, θα έχετε διάθεση να φροντίσετε περισσότερο και το σπιτικό σας για να αναδύει τη θαλπωρή που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πίεση της καθημερινότητας αρχίζει να χαλαρώνει, η θετική ατμόσφαιρα τονώνει το δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, για να μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αλλάξτε όσες πρακτικές σας δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Περάστε περισσότερο χρόνο και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν ακούσετε τα προβλήματά τους, θα μπορέσετε να τους ενισχύσετε με τη βοήθειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις και καθήκοντα, αξιοποιήστε την πλανητική εύνοια για να τονώσετε περισσότερο την ενέργεια και τον δυναμισμό σας. Βάλτε σε σειρά όσα πρέπει να κάνετε, χωρίς να διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Λίγοι ελιγμοί αρκούν, για να κερδίσετε τελικά χρόνο και να καταφέρετε να ξεκουραστείτε. Κάθε αλλαγή που θα κάνετε θα βελτιώνει την καθημερινότητά σας και θα σας φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται να υπάρχουν κάποια εμπόδια στις διόδους επικοινωνίας σας, αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία που έχουν πάρει οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας. Αν δεν σας κατανοούν οι άλλοι, είναι βέβαιο ότι θα προκύπτουν διαφωνίες και εντάσεις. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε, ώστε να κάνετε έναν ψύχραιμο και διπλωματικό διάλογο. Έτσι θα θέσετε τα ζητούμενα σας και σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις προόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα ρίχνουν φως στο παρελθόν, κάποια θέματα που θεωρούσατε ξεχασμένα, ίσως να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αυτή η αίσθηση της εκκρεμότητας θα σας πιέσει αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε στη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να τα χειριστείτε και να τα επιλύσετε οριστικά. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Παράλληλα, τώρα μπορείτε να αξιοποιήστε το πλανητικό σκηνικό για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έχετε ανάγκη από ανασκόπηση των δεδομένων σας, προκειμένου να καταλάβετε τη θέση που βρίσκεστε. Αυτό θα βοηθήσει να καθορίσετε και τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Τώρα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε στους στόχους σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή παίρνει την ανιούσα.

Ετικέτες: