• Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Avatar
Peristeri News
Αύγουστος08/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ατμόσφαιρα ευνοεί την επιτυχή έκβαση των δράσεών σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα ευνοεί τη διαύγειά σας, αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε μια ρεαλιστική ανασκόπηση της ζωής σας και των τρόπων που προσεγγίζετε τα ζητούμενά σας. Τώρα πρέπει να απαλλαγείτε από κάθε τακτική που δεν έχει αποτέλεσμα και τελικά αναστέλλει την πορεία σας. Έτσι θα στήσετε τα πιο γερά θεμέλια για να αγγίξετε την επιτυχία. Η ικανοποίηση που θα νιώσετε, θα αυξήσει τις προοπτικές κατάκτησης των ονείρων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα αποκτούν πιο αίσιο πρόσημο στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, γιατί μπορεί να κάνετε λάθη ή να πέσετε σε παγίδες. Πατήστε γερά τα πόδια στο έδαφος, παραμείνετε ρεαλιστές και στηριχτείτε στη σοφία και το αλάνθαστο ένστικτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λαχταράτε να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρά τις ειλικρινείς προσπάθειές σας, δεν βλέπετε αποτελέσματα; Κι όμως, είστε πιο κοντά στους στόχους απ’ όσο νομίζετε. Γι’ αυτό μην τα παρατήσετε τώρα και πάει χαμένος ο κόπος σας. Κάποιες εκκρεμότητες ευθύνονται για τις καθυστερήσεις και την καταπόνησή σας. Για να απαλλαγείτε από όσα σας ταλαιπωρούν, τώρα πρέπει να κάνετε όσα δεν τολμούσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα, η αντίδρασή σας πρέπει να είναι εξίσου άμεση, για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην σας παρασύρει το άγχος ή τα νεύρα σας. Δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Αν δράσετε με λογική και σύνεση, όλα θα κυλήσουν προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ

Σας κατακλύζει ένα κύμα ενέργειας και αποφασιστικότητας. Αυτή είναι η στιγμή να σημειώσετε πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε να κάνετε εδώ και καιρό. Αρκεί να μην βιαστείτε και να μην αρκεστείτε σε ημίμετρα. Με αργά και σταθερά βήματα, θα αντεπεξέλθετε σε όλα. Να ξέρετε ότι πολλά άτομα του στενού σας κύκλου θα προστρέξουν για να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να κοιτάξετε τη ζωή σας από εντελώς διαφορετική οπτική. Η ταχύτητα των εξελίξεων πρέπει να θα συνάδει με τη διαύγεια της σκέψης σας, για να μην σας παρασύρει και βγείτε εκτός πορείας. Αν κάνατε κάποιες επιλογές που δεν σας εξελίσσουν, αυτή είναι η στιγμή για διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα επανέλθετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής για να ανακουφιστείτε και να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τη φύση σας πολύ κοινωνικά πλάσματα, αλλά τώρα καλείστε να απομακρυνθείτε για λίγο από το σύνολο. Πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας, προκειμένου να καταλάβετε τη θέση που βρίσκεστε. Έτσι θα καθορίσετε και τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Τολμήστε να περάσετε από αυτή τη διεργασία, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια μελλοντική έκθεση ή και προδοσία. Εστιάστε στους στόχους, προγραμματίστε τα επόμενα σχέδιά σας και μετά επιστρέψτε στην κοινωνική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδέχεται να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες αυτή την περίοδο. Κάποια θέματα που θεωρούσατε λυμένα, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια και θα πιεστείτε για να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά για ό,τι αφορά το οικιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην παραμερίσετε τίποτα πάλι, χειριστείτε και επιλύστε τα όλα οριστικά για να προοδεύσετε. Αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας, γιατί αυτές καθυστερούν την ωρίμανση και την εξέλιξή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως υπάρχουν εμπόδια στους δίαυλους επικοινωνίας σας; Γι’ αυτό έχετε ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία που έχουν πάρει κάποια θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Νιώθετε να μην σας ακούν οι άλλοι ή να μην κατανοούν αυτά που θέλετε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε, ώστε να μπορέσετε να κάνετε έναν ψύχραιμο και διπλωματικό διάλογο. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας και σύντομα θα κάνετε κινήσεις προόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βιώνετε μια αρκετά ήρεμη και ευχάριστη φάση. Αξιοποιήστε τη για να τονώσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας, μιας και η αυτοπεποίθηση είναι ζωτικό εργαλείο για την απόδοσή σας. Κοιτάξτε τη θετική πλευρά της ζωής, βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και μην διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστεύετε στα θαύματα; Θα πιστέψετε μετά τις ευχάριστες εκπλήξεις και προοδευτικές εξελίξεις που θα βιώσετε. Καιρός ήταν να νιώσετε ευτυχισμένοι και να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθησή σας. Όχι μόνο θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε και νέες στρατηγικές για να προσεγγίσετε περισσότερο την υλοποίηση των ονείρων σας. Μην αμφιβάλετε στιγμή για τον εαυτό σας, έχετε τα άστρα ως συμμάχους για να προχωρήσετε και να πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η πίεση της καθημερινότητας αρχίζει επιτέλους να χαλαρώνει. Με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία που θα σας διέπει, θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αλλάξτε όσες πρακτικές δεν αποδίδουν πλέον, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και ακούστε τα προβλήματα τους, για να προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε.

Ετικέτες: