• Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος05/ 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών.

ΚΡΙΟΣ

Διανύετε μια καίρια φάση για πολλούς τομείς της ζωής σας. Μιας και γνωρίζετε επακριβώς ποια είναι τα ζητούμενά σας, μην καθυστερείτε να πάρετε τα αναγκαία μέτρα. Ωστόσο, καλείστε να κάνετε προσεκτικά βήματα γιατί κάθε κίνηση έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικοδόμηση του μέλλοντος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα θα κυλήσουν με αίσιο πρόσημο στον επικοινωνιακό σας τομέα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σχέσεις, γι’ αυτό θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε ακόμα και με άτομα που έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Προσεγγίστε αυτούς που πραγματικά αγαπάτε και εκτιμάτε. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε και καινούργιες φιλίες που θα τονώσουν τη διάθεσή σας στην καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια και θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλοί τομείς μπορούν πραγματικά να βελτιωθούν. Έχει φτάσει η στιγμή να περάσετε στη δράση, να ανακτήσετε τον έλεγχο και να στρέψετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλετε για τις ικανότητές σας ή να αμφισβητείτε την αποδοτικότητα κάθε προσπάθειας, έχετε τα φόντα και βρείτε την ηρεμία και ευτυχία που δικαιούστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε θέση ετοιμότητας να πάρετε ξανά τα ηνία της ζωής σας. Λαχταράτε να κάνετε μια δυναμική επάνοδο και να δώσετε κίνηση στις εξελίξεις. Έχετε κατασταλάξει στα ζητούμενά σας και δεν διστάζετε να τα διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα και θετική ματιά. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεσή σας βοηθούν να κάνετε πολλές επαφές, που θα ανορθώσουν και τη δημοτικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός ότι είστε λίγο παραπάνω υλιστές απ’ όσο θα έπρεπε. Πρέπει να μειώσετε την ροπή σας προς τις αγορές, γιατί σύντομα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας. Κακομαθαίνετε τον εαυτό σας, σε σημείο να αισθάνεστε καλά μόνο όταν ξοδεύετε. Είναι καιρός να στραφείτε στο πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας, ώστε να αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Στο μεταξύ, θα σας κάνει καλό να αντιληφθείτε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξωστρέφειά σας εκτοξεύεται, όχι μόνο δεν μπορείτε να μείνετε περιορισμένοι στο σπίτι, έχετε μια ακατανίκητη λαχτάρα να συναντήσετε φίλους και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Είναι πιθανό να κάνετε κάποια επιπλέον έξοδα αργότερα, αλλά δεν πειράζει. Αξίζετε ενίοτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με ένα μικρό δωράκι.

ΖΥΓΟΣ

Είναι επιβεβλημένο να στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος χρειάζονται την προσοχή και τη βοήθειά σας, συγκυρία που θα ενδυναμώσει και τις σχέσεις σας. Πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτούς και να αναζητήσετε τις λύσεις που απαιτούν οι περιστάσεις. Έτσι θα διασφαλιστεί η γαλήνη και η αρμονία στο σπιτικό σας, κάτι που θα γεμίσει ανακούφιση και ηρεμία. Η ανανεωμένη ατμόσφαιρα ευνοεί και μια αλλαγή στη διακόσμηση και την ενέργεια των χώρων σας. Φέρτε την εορταστική χαρά και θαλπωρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα διαμορφώνουν μια αίσια ατμόσφαιρα για εσάς. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη κι εσείς ξεχειλίζετε από ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Με τη δημοτικότητά σας ανορθωμένη, είναι η ιδανική στιγμή για να έλξετε περισσότερους συμμάχους και να κάνετε εξαιρετικές καινούργιες γνωριμίες. Αξιοποιήστε τη στήριξη που έχετε τώρα από το κοινωνικό περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμά σας είναι ασφυκτικά γεμάτο. Έχετε τόσες ευθύνες και καθήκοντα, που δύσκολα θα βρείτε χρόνο να σηκώσετε το κεφάλι σας. Αλλά θα ωφεληθείτε από την πλανητική εύνοια, αν τώρα πιέσετε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο στη συνέχεια, για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε. Διαθέστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, φροντίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν ανανεώσετε κάπως και την εμφάνισή σας, η διάθεσή σας θα απογειωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για διάφορες πτυχές της ζωής σας. Δεν υπάρχει λόγος και θα το διαπιστώσετε αν το συζητήσετε με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μιλήστε έναν έμπιστο φίλο ή συνεργάτη. Οι συμβουλές που θα λάβετε θα είναι καίριες, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό και η αυτοπεποίθησή σας. Έτσι θα νιώσετε πιο ασφαλείς με τις αποφάσεις σας και θα αρχίσετε να κάνετε κινήσεις προόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα ρίχνουν φως στο παρελθόν και σε κάποια θέματα που ίσως έχετε ξεχάσει. Ίσως παλιές και καταπιεσμένες επιθυμίες σας να έρθουν στην επιφάνεια, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι παραμένουν ημιτελείς. Μπορεί επίσης να βρεθείτε μπροστά σε κάποιον ή κάτι που σας είχε διαφύγει. Αυτή τη φορά, πρέπει να κάνετε το σωστό. Ακούστε τι λέει η καρδιά σας και διαχειριστείτε αυτά τα θέματα μια και καλή. Αξιοποιήστε και την εύνοια της ατμόσφαιρας για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τους υπάρχοντες δεσμούς, να αναζωογονήσετε τις φιλίες σας ή/και να αποκτήσετε καινούργιες. Διευρύνετε τα κοινωνικά σας δίκτυα με ενδιαφέροντα πρόσωπα και όσο προχωράτε, τόσο πιο ζωηρή θα γίνεται η συζήτηση.

Ετικέτες: