• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος04/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μάθετε και ζήστε με τις καινούργιες προδιαγραφές.

ΚΡΙΟΣ

Με τη δύναμη που σας κατακλύζει θα διαχειριστείτε τόσα πολλά θέματα που θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι. Κάντε τα βήματά σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Αποκλείστε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση, μην ακούτε τα σχόλια τρίτων και παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Σύντομα θα δείτε ότι οι αποφάσεις σας ήταν απόλυτα σωστές, κάτι που σας δώσει και ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι οι τομείς σας αρχίζουν να παίρνουν αίσιο πρόσημο. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις. Οι θετικές εξελίξεις και στα οικονομικά σας, θα αποδείξουν σύντομα ότι έχετε να αδράξετε πολλά οφέλη από τις τωρινές δράσεις. Απολαύστε την ευφορία γύρω σας και την τόνωση της διάθεσής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε περάσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό και αρχίζουν πλέον να καταπονούν τα όριά σας. Νιώθετε να χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που χρειάζεται είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας αρχίζει να παίρνει ξανά την ανιούσα. Αυτή βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά, τόσο τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, αφιερώστε ανέμελο χρόνο στους δικούς ανθρώπους, αδράξτε την ευκαιρία για την ξεκούραση που έχετε ανάγκη. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, όπως και οι σημαντικοί συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση στα πιεστικά δεδομένα σας για να κατανοήσετε τη θέση που βρίσκεστε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καθορίσετε τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Τολμήστε να περάσετε από αυτή τη διεργασία, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια μελλοντική έκθεση ή και προδοσία. Εστιάστε στους στόχους σας και προγραμματίστε τα επόμενα σχέδιά σας, με διπλωματικούς ελιγμούς για να μην χάσετε την ισορροπία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως νιώθετε κάποια ανασφάλεια και αβεβαιότητα την πορεία που έχουν πάρει κάποια θέματα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την τωρινή σας θέση, γι’ αυτό δεν καταλήγετε στο πού θέλετε να στοχεύσετε. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας ώστε να μην επιτρέψετε σε αυτή τη δυσχέρεια να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας. Σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε ισορροπημένα βήματα προόδου.

ΖΥΓΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα. Τώρα θα καταφέρετε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο, ακόμα και σε αλλαγές που σκέπτεστε για καιρό. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει ελπίδα, καθώς θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα και θα βάλει τα όνειρά σας σε αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να δείτε τα πράγματα με εντελώς διαφορετική οπτική. Η σκέψη σας δεν είχε όση διαύγεια θα θέλατε τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βιαστεί να κρίνετε κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνετε επιλογές που δεν σας εξελίσσουν. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα μπορέσετε να επανέλθετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε άμεση ανάγκη από ενδοσκόπηση. Ίσως κάποια θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, να σας πιέσουν στο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσον αφορά προβλήματα στο οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι πρόκειται για περαστικές δυσκολίες και σύντομα όλα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, όσο απομακρύνετε από κοντά σας αυτά που καθυστερούν την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Η αυτοπεποίθηση θα αποτελέσει το καίριο εργαλείο για να κοιτάξετε τη θετική πλευρά της ζωής και να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητα και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει και να σας στοιχειώνει. Έχει φτάσει η στιγμή να λάβετε αποφασιστικά και μόνιμα μέτρα, για όλα όσα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Ίσως πρέπει να κλείσετε δια παντός την πόρτα σε ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο, που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, υλοποιώντας τα καινούργια και θαυμάσια σχέδιά σας για το μέλλον. Προς το τέλος της ημέρας θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για ηρεμία και χαλάρωση.

ΙΧΘΥΕΣ.

Τα άστρα σας χαμογελούν. Σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που θα σας διέπει, μπορείτε πλέον να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο θα βελτιώνετε την οπτική σας, θα βρίσκετε την ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να χαράξετε το λαμπρό σας μέλλον.

Ετικέτες: