• Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος28/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σταθερότητα στην ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Πλέον κατανοείτε πόση προσπάθεια καταβάλατε τελευταία για να χειριστείτε κάποιες δυσχερείς καταστάσεις. Αυτό που σας προβληματίζει τώρα, είναι αν θα διατηρηθούν ή θα καταφέρετε να τις εξαλείψετε. Να ξέρετε ότι στο εξής η θεά τύχη τάσσεται στο πλευρό σας, για να μπορέσετε να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Τα γεγονότα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με πιο θετική πορεία. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να ξέρετε τι θέλετε και ποιες είναι οι απαραίτητες αποφάσεις και δράσεις για να το υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πλημμυρισμένοι αποφασιστικότητα και δημιουργική ορμή. Με αυτά τα όπλα, θα καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο. Η ηθική ικανοποίηση που θα νιώσετε από την επιτυχία, θα αποτελέσει έναυσμα για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα που βρίσκετε σταδιακά την ισορροπία σας, μπορείτε να δείτε όλα τα θέματά σας υπό εντελώς διαφορετική οπτική! Η οξυμένη σας διαύγεια βοηθά να συνειδητοποιήσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Αφού έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες, οργανώστε εκ νέου τη ζωή σας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πορεία που έχετε πάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναστάτωση που επικράτησε στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη διαύγεια και χωρίς άλλες βιαστικές κινήσεις. Αξιοποιήστε τις συγκυρίες που επικρατούν για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε. Έτσι θα βάλετε τάξη και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ξεπερνώντας μια τάση για αχρείαστες δαπάνες.

ΛΕΩΝ

Η πίεση που οικοδομείται μέσα τον τελευταίο καιρό θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Αυτή ευθύνεται που νιώθετε ανασφάλεια και άγχος για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να δείτε τα προβλήματά σας ως εξωτερικός παρατηρητής. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα σας χαλαρώσει, για να κάνετε μια νέα αρχή και με καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένειά σας είναι αυτή που μονοπωλεί την προσοχή και τη σκέψη σας. Κάποια άτομα του στενού περιβάλλοντος έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, γι’ αυτό πρέπει να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Ακούστε τους με προσοχή και αξιοποιήστε την οργανωτική σας σκέψη για να δώσετε πρακτικές συμβουλές. Αργότερα θα μπορέσετε να αφιερώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια εργασιακά προβλήματα φαίνεται να σας έχουν πιέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να μην ενδώσετε στον αρνητισμό. Κάτι τέτοιο θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Αποφασίστε συνειδητά να μείνετε μακριά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, για να τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό, τώρα μπορείτε να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας, για να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για αυτά που πραγματικά θέλετε και προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα έχετε μια τάση για ρίσκα, που μπορεί να προκαλέσουν αχρείαστες εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνάτε σε μια φάση ευνοϊκής έκβασης για κάθε εγχείρημά σας, έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε προς στόχους και φιλοδοξίες σας που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην παραδοθείτε, γιατί έχετε τα φόντα να οργανωθείτε και να χειριστείτε την κάθε πρόκληση. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα. Παραμείνετε πιστοί στο κριτήριο και το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ηρεμία που επικρατεί σας γεμίζει όνειρα και φιλοδοξίες. Πλέον κοιτάτε το μέλλον σας με πιο αισιόδοξη ματιά σας, καθώς και τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας. Έτσι θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και θα αρχίσετε να προσεγγίζετε τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί τομείς αρχίζουν να παίρνουν πλέον πιο αίσια τροπή, θα νιώσετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην διστάσετε να κάνετε ακόμη και τολμηρά άλματα προς το μέλλον, η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη. Φροντίστε να διευρύνετε το σκεπτικό σας, γιατί κάθε συζήτηση ή συμβουλή μπορεί να προωθήσει την καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μπορεί να νιώθετε κάποια απογοήτευση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένοι οι κόποι που έχετε καταβάλει εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να αναθεωρήσετε κάποια σημεία στη στρατηγική σας. Μικρές προσαρμογές θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις εντάσεις, να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ετικέτες: