• Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος25/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επαφή με όσους και όσα χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά αίσια φάση για όλους τους τομείς της ζωής σας, έχετε καταφέρει να βάλετε τη ζωή σας σε μια καλή πορεία, παραμερίζοντας ό,τι σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε. Σε αυτό σας βοήθησε και μια εξωστρεφής τάση, που σας επέτρεψε να γίνετε πιο δεκτικοί σε καινούργιες συνέργειες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ασχοληθεί με πολλά καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες το τελευταίο διάστημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας για να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε όλα τα σημαντικά θέματα.Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιον εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων ώστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με γεγονότα και μόνο. Κάποιοι άνθρωποι και καταστάσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο, προκειμένου να πάει καθετί στη θέση του. Ειδικά άτομα που σας υποτίμησαν ή σας έθιξαν, δημιουργώντας προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε την αίσια ενέργεια των άστρων προς εσάς, θα σας βοηθήσει να βγείτε από την πίεση που νιώθετε, να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Έτσι θα βγείτε από μια πιθανή αδράνεια, για να πορευτείτε προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε καινούργια δημιουργικά εγχειρήματα. Να ξέρετε ότι οι λύσεις βρίσκονται μέσα σας, στην οπτική ή τη συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος ξεπροβάλλουν και πάλι το άσχημο πρόσωπό τους, δεν αποκλείεται να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να επουλώσετε τις παλιές πληγές. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε και μεγάλη ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει και πάλι την ανιούσα, αξιοποιήστε την ευκαιρία για να χειριστείτε κάθε παρεξήγηση ή διαφωνία που έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο θετική ματιά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, όπως και καταστάσεις που θα οδηγήσουν στην ανέλιξή σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα ονειρεύεστε και να χαράξετε καινούργιες διαδρομές.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Πέρα από τις υποχρεώσεις σας, θα σας ζητήσουν βοήθεια άτομα του στενού κύκλου που θα θελήσετε να στηρίξετε. Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να τα διεκπεραιώσετε όλα, σύντομα θα δείτε ότι οι τωρινές σας δράσεις έχουν να σας δώσουν πολλά οφέλη. Με όση σταθερότητα δείχνετε στις προσωπικές σας σχέσεις, να χειριστείτε επίσης τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μην εξαντλείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα ευνοεί την περαιτέρω δικτύωση, επικοινωνία και σύνδεση με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αυτή η συγκυρία θα ωφελήσει τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε πράγματα για κάποια άτομα, που θα ταράξουν την αγάπη και εκτίμηση που τρέφατε για αυτά. Στο εξής να επιλέγετε πιο προσεκτικά ποιους εντάσσεται στον κύκλο σας και ποιους εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αίσιες πλανητικές δονήσεις σας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία. Θα νιώσετε ικανοί να κλείσετε εκκρεμότητες που σας άγχωναν και να επιλύσετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες μέσα στο στενό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να αφήσετε καμία δυσχέρεια να πάρει άσχημη τροπή, γιατί κάτι τέτοιο θα αναχαιτίσει τη θετική πορεία σας προς το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μπει σε σωστό ρυθμό και πορεία για να φτάσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, μόλις κλείσετε προβλήματα και εκκρεμότητες που δεν σας επέτρεπαν ως τώρα να προχωρήσετε. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων, ούτε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Αντιστοίχως, μην επιτρέψετε σε κανέναν να αναμιχθεί στα δικά σας σχέδια γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια στην πορεία που έχετε χαράξει. Αυτό σας εμποδίζει να κάνετε όση πρόοδο αναμένατε. Ωστόσο, αποτελεί και την ευκαιρία να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν. Μετά εστιάστε στα καινούργια σας μονοπάτια, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Οι πολλές υποχρεώσεις απορροφούν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας, έχετε ανάγκη από ξεκούραση και πιο αποδοτική οργάνωση. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μια τελική ώθηση στις αντοχές σας. Μόλις ολοκληρώσετε με τις εκκρεμότητες, θα καταφέρετε και να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.

Ετικέτες: