• Κυριακή, 29 Μάρτιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Peristeri News
Φεβρουάριος22/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας που σας προκαλούν εντάσεις και πίεση, αν δεν βρίσκετε τρόπο να τις ξεπεράσετε, πρέπει να επιστρατεύετε την προσοχή αλλά και όλη την πνευματική δύναμη που διαθέτετε. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν, βρίσκονται σταθερά στο πλάι σας. Με τη βοήθειά τους είναι βέβαιο ότι μπορείτε να επιλύσετε όσα δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να τους μιλήσετε ειλικρινά και ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο ιδιαίτερα πιεστική, πρέπει να θυμάστε ότι το άγχος δεν οδηγεί σε θετικές διαδρομές και μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις. Γι’ αυτό χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μην χάσετε τον αυτοέλεγχο σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και αποβάλετε τον εκνευρισμό και την εριστικότητα σας. Εστιάστε στις ρεαλιστικές ανάγκες σας και κινηθείτε με μικρά και συνετά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και αίσια, αυτός ο παράγοντας θα βοηθήσει να αρχίσετε να λαμβάνετε και τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει. Είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή και τα καινούργια ενθουσιώδη σχέδιά σας. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε τόσο από την ευχάριστη ατμόσφαιρα που να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Παραμείνετε προσγειωμένοι και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα προσεγγίσει την αποδοτική διαδρομή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να αλλάξετε την οπτική σας σε όλους τους τομείς, επιλέξτε συνειδητά να δείτε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία: Αυτό θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που λειτουργείτε και να αποβάλετε τον αρνητισμό που σας εμπόδιζε να προχωρήσετε. Σκεφτείτε όσα και όσους μπορεί να κρίνετε άδικα, για να εντοπίσετε τα σημεία που ίσως κάνατε λάθος. Αν εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, είναι βέβαιο ότι θα πάρετε στο εξής αποφάσεις που θα ευνοήσουν την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος αρχίζει για εσάς, όχι μόνο θα σας δοθούν οι ιδανικές ευκαιρίες να μελετήσετε την έως τώρα πορεία σας, θα νιώσετε ότι οι δυσκολίες που σας περιόριζαν απομακρύνονται ως δια μαγείας. Έτσι θα εξελίξετε σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, με αργά και σταθερά βήματα. Φροντίστε να μην μένετε μόνο στα λόγια και να είστε προνοητικοί στις επιλογές που θα σας προσεγγίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και πάλι, πρέπει να απελευθερωθείτε από όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία και απομυζούν τον πολύτιμο χρόνο σας. Θα εξελίξετε περισσότερο τους στόχους σας, αν δεν επιτρέψετε πλέον σε κανέναν και τίποτα να παρέμβει στην πορεία σας. Να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και το άριστο κριτήριό σας.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτες εξελίξεις, κάποιες δυσχέρειες που υπάρχουν ήδη, σε συνδυασμό με την πίεση που νιώθετε, δεν διαμορφώνουν και το πιο αποδοτικό κλίμα. Για να αποφύγετε την εξάντληση ή την «έκρηξη», πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και σε επαγρύπνηση. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανασυνταχθείτε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Και δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια ιδιαίτερη ευκαιρία να βάλετε τέλος σε πολλές προβληματικές καταστάσεις του τελευταίου διαστήματος, η τακτική του να βάζετε τα πάντα κάτω από το χαλί, καταλήγει στο να σωρεύονται δυσχέρειες και να σας πιέζουν περισσότερο. Επιστρατεύστε την απαραίτητη αποφασιστικότητα και πίστη, για να τα λύσετε όλα άπαξ δια παντός. Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία θα έχετε το περιθώριο να σχεδιάσετε το μέλλον σας, με καινούργια και πιο αισιόδοξη οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα παίρνει εξαιρετικά αίσια τροπή για εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε τα σχέδιά σας, ποια είναι τα πραγματικά όρια των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σας. Να αναμένετε να δείτε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας να παίρνουν θετική πορεία. αισιόδοξη τροπή. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας. Αντίθετα, παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί στις αποφάσεις σας, για να μπορέσετε να απολαύσετε την ευημερία που σας προσεγγίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε πλέον να χαλαρώσετε λίγο την ταχύτητά σας και να πάρετε μια ανάσα από την πίεση, επειδή υπάρχουν ακόμη καταστάσεις που απαιτούν την απόλυτη προσοχή και την άμεση δράση σας, θα σας βοηθήσει να ακούσετε και τις απόψεις των άλλων. Όσο κι αν διαφέρουν από τις δικές σας, μπορεί μέσα σε αυτές να βρείτε το κλειδί για τις λύσεις των προβλημάτων που σας έχουν απομείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πανέτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα σχέδιά σας, να σκέφτεστε διεξοδικά την κάθε σας κίνηση για να αποφύγετε λάθη από αβλεψίες, που μπορεί να καταστούν προβληματικά στο μέλλον. Οι αίσιες εξελίξεις που θα σας προσεγγίσουν, θα ανορθώσουν τη διάθεσή σας και θα φέρουν πολλή χαρά. Και με τους δικούς σας ανθρώπους στο πλευρό σας, θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχουν προκύψει κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες στη διαδρομή σας ως τώρα, ακόμα κι αν κατάφεραν να σας παρεκκλίνουν από τους στόχους σας, η ενέργεια στην ατμόσφαιρα αλλάζει. Η επαγρύπνηση και η προνοητικότητα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάθε πιθανό εμπόδιο. Υιοθετήστε θετική οπτική για τα πράγματα και βλέπετε πριν πηδήξετε.

Ετικέτες: