• Τρίτη, 25 Φεβρουάριος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Peristeri News
Ιανουάριος18/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πρέπει να είσαι φειδωλός με τα λόγια.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία σας έχει μπει σε εξαιρετικά αίσια ροή, συνεχίστε με αυτό το ρυθμό και σύντομα θα καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν πρόθεση να σας παρασύρουν. Εσείς μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας και να σας βγάλει εκτός πορείας. Παραμείνετε πιστοί στα ιδανικά σας και όλα θα έχουν ακόμα καλύτερη εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας και να αφιερώσετε χρόνο στο σχεδιασμό, μην διαμοιράζετε την προσοχή σας και να μελετάτε την κάθε κίνησή σας. Η μεθοδικότητα είναι αυτή που θα βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας, σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας. Το πλανητικό σκηνικό της περιόδου χρειάζεται υπομονή και παραμονή στην πορεία που έχετε χαράξει. Όσο προχωράτε με ένα βήμα την κάθε φορά, σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας προσεγγίζουν με μοναδικές ευκαιρίες, η απαίτησή τους είναι να κινηθείτε άμεσα για να τις αδράξετε, γιατί μπορεί να μην υπάρχουν αύριο. Αν νιώθετε κουρασμένοι, κρατήστε αποστάσεις από όσα τεκταίνονται στο περιβάλλον σας. Χαλαρώστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας, για να γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όνειρά σας βρίσκουν πλέον γόνιμο έδαφος, θα δείτε όλα τα θέματά σας να κάνουν καινούργια δυναμικά ξεκινήματα, να ωριμάζουν και να ανθίζουν. Αυτό θα σας επιτρέψει να ωθήσετε τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Θα δείτε ότι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας έχουν πρόθεση να σας στηρίξουν, γι’ αυτό ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Οι εξελίξεις θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πορεία που έχετε πάρει.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση παίρνει και πάλι τα ηνία της ζωής σας, αυτή θα αποτελέσει το εισιτήριο για να ξεπεράσετε ευέλικτα όποια εμπόδια υπάρξουν στην πορεία σας. Το αίσιο κλίμα θα επιτρέψει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο. Χρειάζεται να αξιολογήσετε πιο ρεαλιστικά κάποιες μεθόδους σας, προκειμένου να εντοπίσετε τα που μπορεί να έχετε κάνει λάθη. Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, δεν πρέπει να κάνετε άλλο τα στραβά μάτια. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό ενδέχεται να φτάσει στο ζενίθ, επειδή τα όριά σας επίσης εξαντλούνται, πρέπει να αποφύγετε τις εκρήξεις για να παραμείνετε στην πορεία σας. Χρειάζεται να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα προβλήματα, για να τα δείτε ρεαλιστικά ως εξωτερικός παρατηρητής. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα σας χαλαρώσει πολύ και θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη βοήθεια που σας παρέχουν οι άνθρωποι που σας στηρίζουν πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα παίρνει εξαιρετικά αίσια χροιά για εσάς, η σκληρή δουλειά που έχετε επενδύσει εδώ και καιρό, αρχίζει επιτέλους να ανταμείβεται και να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Όλη η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που θα σας πλημμυρίσουν, θα αποτελέσουν ώθηση για την ενέργεια και τον δυναμισμό σας. Απαλλαγείτε μια και καλή από προβληματικές καταστάσεις που σας περιέβαλαν, για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας. Αν κολλήσετε κάπου, ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Να ξέρετε ότι έπονται σημαντικές ευκαιρίες καθ’ οδόν, που πρέπει να τις αδράξετε για να προχωρήσετε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκκρεμότητες του παρελθόντος σας χτυπούν την πόρτα, όσο τις κρύβετε κάτω από το χαλί, σωρεύονται και δημιουργούν ένα βουνό που θα σας πνίξει. Μόνοι σας επιφέρετε άγχος και πίεση στη ζωή σας, επειδή δεν αποφασίζετε να επιλύσετε τα θέματα αντί να τα παραμερίζετε. Τώρα που τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, αξιοποιήσετε τη συγκυρία με πίστη ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Αν δεν λειτουργήσετε μεθοδικά και ρεαλιστικά, θα επιφέρετε συνεχώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα ζητούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ενδέχεται να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, σε σημείο να νιώσετε ότι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, για να μην χάσετε τον έλεγχο και δεν καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Πάρτε βαθιές ανάσες για να χαλαρώσετε και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Αν οπλιστείτε με υπομονή και επιστρατεύσετε τη δυναμική σας, έχετε τα φόντα να προσαρμοστείτε σε αυτές τις νέες συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα δίνουν ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, η ένταση και αναστάτωση που επικρατούσε στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, πλέον θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Τώρα που μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη διαύγεια, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε. Έτσι θα βάλετε μια τάξη στις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε ότι όλα αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να αλλάξετε οπτική, πρέπει να δείτε με πιο θετική ματιά τις εξελίξεις που συντελούνται γύρω σας. Η αισιοδοξία είναι η μόνη σας επιλογή, για να βρείτε αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι νέες συγκυρίες σας βοηθούν να αναθεωρήσετε τις πρακτικές σας, γιατί σας χαρίζουν διαύγεια και ρεαλισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσια αύρα της ατμόσφαιρας σας γεμίζει δυναμισμό, τώρα μπορείτε να αναμένετε πιο θετικές εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας και πορευτείτε προς την κατεύθυνση που σας ορίζουν τα δεδομένα. Παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, πάρτε τις αποφάσεις σας με γνώμονα τη λογική και θα δείτε να επιτυγχάνετε την ευημερία, που θα έχει και διάρκεια.

Ετικέτες: